2777
2789
مزو و نیدیلینگ با هم جلسه اولش خوب بود تهاجمی کار نکرد پوسته ریزی یکدست بود صورتم،،اما این بار مشخصه ...

چ خبره 900. مزو با مواد خوب نهایت 400 گرونش و گفتم ک اگ کاربلد باشه عالی جواب میده. بستگی به تبحر ََطرف داره گرونم ک بوده 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خبره 900. مزو با مواد خوب نهایت 400 گرونش و گفتم ک اگ کاربلد باشه عالی جواب میده. بستگی به تبحر&nb ...

چون کلینیک پوسته بقول خودشون بهترین مواد زیر نظر دکتر البته اپراتورش ی خانمه ،و من دکتر رو ندیدم

آخه خیلی جاها لک هست فقط قسمت‌های کمی ریخته و اون قسمتهای تیره دیگه نمیره چون با پوستم یکدسته و اصلا ...

میره اوناهم میریزه...الان یجوریه انگار آفتاب سوخته ای صورتت دو رنگ شده من چند بار زدم خوب میشی نگران نباش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
میره اوناهم میریزه...الان یجوریه انگار آفتاب سوخته ای صورتت دو رنگ شده من چند بار زدم خوب میشی نگران ...

تو رو خدا شما هم اینجوری بودین؟مثلا دور لب قهوه ای وسطش ی سفید یا وسط گونه سفید دورش قهوه ای پیشونی همینطور و.... چند روز بعد یکدست میشه؟؟,

تو رو خدا شما هم اینجوری بودین؟مثلا دور لب قهوه ای وسطش ی سفید یا وسط گونه سفید دورش قهوه ای پیشونی ...

آره عزیزم منم فکر میکردم نمیره اما پوسته شدن و ریختن...یکی دو روز دیگه میرن مراقبتاتو انجام بده میرن...الان دیت بکشی روشون پوسته نیست و همسطح پوستته اما کمی زبره...

آخه زبر هم نیست پوستم زنده هست بقول خودشون

پوستت داره کلاژن سازی میکنه نتیجه نهایی تا یکماه مشخص میشه اگه بعد از یکماه بازم اینا بود برو اعتراض کن...پوست من تا دو هفته این مدلی بود ی تایمی پوسته ریزی داشت دیگه قطع شد اما واسه بار دوم ک رفتم حموم دیدم بازم داده پوست میده

پوستت داره کلاژن سازی میکنه نتیجه نهایی تا یکماه مشخص میشه اگه بعد از یکماه بازم اینا بود برو اعتراض ...

اعتراض چی خواهر،تو کلینیک ازم امضا گرفتن قبل از شروع کار

چند جلسه انجام دادید شما و دوامش تا کی هست؟ کجاها ضد آفتاب استفاده می کنی 

من ۴ جلسه انجام دادم دوامشم تا یکساله....دوباره باس زمستون بعدی بزنی...هر وقت میرم بیرون نیم ساعت قبلش ضد آفتاب میزنم..آره خیلی راضی ام چروکای ریز رفته و پوستم روشن تر و سفت تر شده.. اما واسه روزنه و اسوار جوش فایده زیادی نداشت شاید حدود ۳۰ درصد اونا بهتر شد...پیشنهاد میکنم دفه بعد قبل از میکرو اول پاکسازی انجام بده بعد میکرو کن...منافذتو ک پاکسازی کنی روزنه هانم بسته تر میشه

من ۴ جلسه انجام دادم دوامشم تا یکساله....دوباره باس زمستون بعدی بزنی...هر وقت میرم بیرون نیم ساعت قب ...

خودش اول ی پاکسازی جزیی می کنه میگه اول باید جوش‌های سر سیاه و آلودگی ها برن بعد میکرو کنم،فعلا که من دو پوسته ام امیدوارم جلسات بعدی یکدست بشه پوستم