2777
2789

سلام مامانا دم عیدی دکترم تا ۳فروردین بیشتر نیس منم اصلا دردنمیاد سراغم ۳۹هفتمه دیگه خسته شدم دعام کنید ننیدونم اون بره سفر کی منو میزاعونه خیلی خیلی ناراحتم 

مامان باردار هست بیاد صحبت. کنیم دارم گل مغربی روزی ۳تا میذارم الان از پیش خودم توهر نوبت ۲تا میذارم یعنی. روزی ۶تا ولی اصلا ن دهانه رحمم باز شده نه نرم شده خیرررر سرم سومیم هم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان باردار هست بیاد صحبت. کنیم دارم گل مغربی روزی ۳تا میذارم الان از پیش خودم توهر نوبت ۲تا میذارم ...

هنوز یه هفته جا داری.من شنیدم رابطه بدون‌جلوگیری باعث میشه زودتر دردت و یاد کنی. خیلییییییی راه برو

گل مغربی رو از هفته چند میزاریم ک راحت زایمان کنیم ؟منم سومی رو باردارم سن و جنسیت بچه هات چین 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
هنوز یه هفته جا داری.من شنیدم رابطه بدون‌جلوگیری باعث میشه زودتر دردت و یاد کنی. خیلییییییی راه برو

باور میکنی تمووووووم این کارارو  از ۳۷انجام دادم خیلی  بد زام بچهای دیگمم ۴۱

۴۰ب دنیا اومدن هم و غمم شده نبود دکترم

اصلا اگر بود هم نمی بایست بیاد توی زایشگاه ماما کارها رو انجام میده.کازی به دکترت نداری.اگر سزارین ب ...

جدااا

برعکس بیمارستان خصوصی میرم اذیتم نمیکنن؟؟ 

میترسم کارشون خوب نباشه من اینهمه هزینه کردم جای این دکتر اومدم  اینم میخاد بره😪😔😔😔