2777
2789
عنوان

دلم میخواد کلمو بکنم تو قوری کتری

286 بازدید | 16 پست

استوری واتساپ گذاشته بود م

بعد همه رو هاید کردم جز یکنفر

اومده بهم گفت 

چجوری فهمیدی اخه لعنتی فهمیده

اگه امضامو میبینی.  برام دعا کن خوشبخت بشم و کنکور قبول بشم  ایشالله خدا هر چی میخواد بهت بده الهم صلی علی محمد و آل محمد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلت جا نمیشه اگه جا هم بشه زجر کش میشی حیفه 

بکنم تو کتری پس

اگه امضامو میبینی.  برام دعا کن خوشبخت بشم و کنکور قبول بشم  ایشالله خدا هر چی میخواد بهت بده الهم صلی علی محمد و آل محمد 

حالا همتون فقط قوری شده براتون سواللل؟؟؟

بابا بگین چه خاکی تو سر کنم 

از کجا فهمید همه رو هاید کردم

حالا همتون فقط قوری شده براتون سواللل؟؟؟ بابا بگین چه خاکی تو سر کنم  از کجا فهمید همه رو های ...

شاید باگوشی یکی دیگه هم چک کرده

چیزی دیگه ای به ذهنم نرسیده🤪

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود. خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت

نه منم یبار عمم رو همینجوری کردم فهمید . درصورتی که هیچکس پیشش نبود که بگم کسی بهش گفته خارج از کشور بود 😂😂

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 
نه منم یبار عمم رو همینجوری کردم فهمید . درصورتی که هیچکس پیشش نبود که بگم کسی بهش گفته خارج از کشور ...

وای خیلی بده 

چجوری میفهمن اخه😂