2777
2789
عنوان

بدیِ نینی سایت

190 بازدید | 19 پست

میدونید بدی اینجا چیه … معمولا از هر نسلی هست نظرا مختلفه … یه سریا توش به شدت مذهبی و تعصبی نظر میدن و یه سریا بی منطق … و تو وقتی یه سوال میپرسی تا از بلاتکلیفی در بیای ،.. از قبل بلاتکلیف تر میشی😂

🤝🤝

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درود برتو

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

یسری هاهم میخوان خود شیرینی کنن...

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥

خب وقتی تو ایران داری زندگی میکنی و سوال عجیب میپرسی مسلما با نظرت موافق نیستن

هیچ ربطی به مذهبی بودن یا نبودن نداره

هر چیزی هم گفتن فقط به خاطر خودت بوده وگرنه هر کاری دوست داری بکن....

ووی دقیقا 😂

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
خب وقتی تو ایران داری زندگی میکنی و سوال عجیب میپرسی مسلما با نظرت موافق نیستن هیچ ربطی به مذهبی بو ...

خیلیا هم موافقن… مشکل مخالفت اکثریت یا موافقتشون نیست… مشکل تفاوت سنیه … تفاوت باوره … بنظرم فقط برای پرسیدن این که چه برندی برای ریمل خوبه و اینا اینجا مناسبه از بابت چیزای فرهنگی نه