2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 72 پست
خو از کجا بفهمم

دردات پشت هم بشن  یعنی باز بازشدی وحس مدفوع داری

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بیمارستان، وظیفه ی ماما هست که وقتی درد داری بستریت کنه، منم اینجور بودم با جیغ و داد رفتم بستری ...

مثل من  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
برو بیمارستان، وظیفه ی ماما هست که وقتی درد داری بستریت کنه، منم اینجور بودم با جیغ و داد رفتم بستری ...

برعکس بستری شی اذیت میشی هر کی از راه برسه دست میکنه معاینه میکنه دهنت سرویس میشه امپول فشار و تنهایی تو زتیشگاه و.. اینجا خونه هس شوهرش هست

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

حرفای من بخون من پرستارم میدونم چ خبره زودنرو خودت اذیت میشی

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
باش گلم  انقباض دارم خیلییییی درد داره خیلیییی برام دعا کنید

برو زیراب گرم یکی ببر براخودت کمرتو زیر اب ماساژ بده وقتی دردت گرفت برو زیر اب گرم بالا پایین .الله یارت انشالله زایمان اسونی داشته باشی سالم بغلش کنی

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

نه بیمارستان رفتن اشتباست.فقط اخلاق گندو خوتبو خستگیشونو سر مریض خالی میکنن منهای درد باید ناراحتی اونم بکشه

ای جاااانم 😍بسلامت زایمان کنی عزیزم 

من کی میرسم به ای نقطه اخهههه

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

مگه مرض دارن که داد میزنن وظیفشونه رسیدگی کنن تا زایمان کنی سه سانت خوبه دیگه چیزی نمونده تا7سانت

💜سرگروه بنفش💜وزن اولیه86😕شروع 12/3(1/29.78.950)😍👍من قوی تراز اون چیزی که فکر می کنند هستم😄تاپیک گروه بنفش