2777
2789
عنوان

چک لیست 1400😐+عکس

2545 بازدید | 60 پست

خیلی حس مفید بودن دارم😌😌

کرونایی هم که گرفتم خیلی خفیف بود🤣 

سال دیگه انشاالله 11تاشو تیک میزنم🥺 

خالی شو میزارم شما هم پر کنید بفرستین 

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
نکنه میخوای از شهرت بری؟

اره برای دانشگاه 😁

من دوست پیدا کردم

عاشق شدم

باور هام‌رو قوی کردم

تو درس پیشرفت کردم

هدفم رو پیدا کردم

بستری شدم

معجزه رو ب چشم دیدم

بزنم ب تختهههههه  

کاربر* خانم * هستم  . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی .‌ برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 .‌.