2777
2789
عنوان

تروخدا جواب بدید

198 بازدید | 29 پست

دخترم 3 سالشه. یه ذره از یه برگ کاهو شسته نشده خورده. الان چه کار کنم؟  

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چرا سر چیزای الکی قسم میدین؟ درک نمیکنم واقعا 

مامان نی نی خان❣ بگم کاربری اولم ترکید🤪کاربری دست خودمو مامانمه😂🤪  💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚برای ازدواج کردن دوست داشتن کافی نیست، تفاهم مهمه، فرهنگ مهمه، اخلاق مهمه، خانواده مهمه، هیچ وقت نگید دوسش دارم همین کافیه!کافی نیست...بعد از ازدواج می‌فهمید کافی نیست...دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚

همیشه تمام میوه ها و سبزی رو زود می شویم.و شسته شده می زاشتم توی یخچال.این بار  شوهرم گذاشته بود روی میز و رفته بود اومدم دیدم دخترم داره کاهو می خوره. خیلی نگرانم 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

تحقیقات و مطالعات روی بچه هایی ک با طویله سر و کار دارن و بچه هایی ک توی محیط های کاملا استریل شده زندگی میکنن نشون داده ک بچه هایی ک با طویله سر و کار دارن خیلی مقاوم تر هستن چرا؟چون اونها با انواع و اقسام عوامل خارجی سر و کار دارن و بدنشون پادتن تولید می کنه و مقاوم شدن

ولی بچه ها در محیط استریل حتی با برخورد با گرد و خاک واکنش نشون دادن و عطسه و ... میکنن چرا چون بدن عوامل خارجی رو نشناخته و ....

حالا شما ن اینکه میوه و سبزی نشسته بده دست بچه ت

ن برای یه ذره کاهو نشسته خوردن اینقد حساسیت نشون بده 

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
عزیزم سابقه رفلاکس یا التهاب روده داره؟

سلام عزیزم 

نه. فقط نوزاد که بود یه مقدار کم رفلاکس پنهان داشت که خوب شد. 

واقعا چرا سر چیزای الکی قسم میدین؟ درک نمیکنم واقعا 

درست میگید من خودمم هیچ وقت دوست ندارم قسم بدم ولی الان واقعا خیلی نگران بودم چون استوری یکی از پزشک ها رو دیدم یه بچه داخل سرش یه کیست بزرگ به خاطر انگل سبزیجات بود