2777
2789
عنوان

بعضیا چه دروغای شاخ داری میگن

141 بازدید | 12 پست

دخترعموم تابستون امسال عقد کرده بعد دو هفته پیش جایی مهمونی بودیم زن عموم میگفت بیستم میخوام برم جنوب خونه فلانی واسه دخترم جهاز بخرم بعد الان رفتن ترکیه عکساشونو گذاشتن بعد صبح زن عموم زنگ زده به مامانم (مامانم هیچی نپرسیدا خودش همین طوری شروع کرد به گفتن  )که سارا نمیخواد عروسی بگیره فعلا و ما اومدیم ترکیه راهیش کنیم بره کانادا 

میدونم که این داستانا کلا هیچ ربطی به ما نداره ولی خدایی وقتی یکی میاد همچین دروغای شاخ داری به آدم میگه (بازم میگم ما اصلا سوالی نپرسیدیم خودش شروع کرد به گفتن)آدم واقعا حس بدی بهش دست میده طرف بلانسبت قشنگ چارپا فرض کرده آدمو  

مگه الکیه میشه از ترکیه رفت کانادا

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=230688955]والا منم نمی دونم زن عموم عادتشه هر چن وقت یبار به یکی از فامیل زنگ میزنه یه دل سیر حرف میزنه نود در ...[/QUOTEبعضی ها دست خودشون نیس عادت کردن ب دروغ گفتن

بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره 😔😔
مگه الکیه میشه از ترکیه رفت کانادا

والا منم نمی دونم بعدم تا جایی که من میدونم دختری که عقد کرده به اجازه شوهر نیاز داره نه پدر این امضاها رو هم برای خروج از ایران میخواد تو ترکیه دیگه امضا نیاز نداره  

بلاخره این چیزارو نمیشه دروغ گفت که. معلوم میشه دیگه 

چی بگم والا متاسفانه خانواده عموم اینا سابقه طولانی دارن تو چاخان کردن بعدا که گندش درمیادم که کسی به روی کسی نمیاره اینا هم عادت کردن