2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید؟😭💔

277 بازدید | 30 پست

من درسام عالی بود نه که به خاطر مجازی و حضوری اینا...کلا در دو حالت میخوندم ولی امسال بابام شهریور فوت شد ترم اول معدلم شد ۱۸.۳ صدم کلا نامید شدم از زندگی😭😭عاشق رشته تجربی ام ترم اول هم اصلا حالم خوب نبود نمیتونستم درس بخونم همش میرفتم تو فکر گذشته ک بابام بود الان موقع درس خوندن همش فکرم میره سمت بابام😔ریاضیم ترم اول شد ۱۵💔ولی خداروشکر چند روز پیش امتحان ریاضی داشتم از اول کتاب تا جایی ک درس داره ۱۸ گرفتم درس ریاضیم و اینا دارن بهتر میشن مثل قبل

درسای حفظی هم دارم یک هفته ای میشه هروز میخونم تا ترم دوم معدلم زیر ۱۹ نشه بتونم برم تجربی😔😔عاشق تجربی ام واقعا میترسم نتونم برم😔به نظرتون چیکار کنم؟تا ترم دوم میرسم کل کتاب هارو حفظ کنم؟

(پایه هشتمم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من رفتم تجربی آنچنان سر معدل سخت نمیگیرن عزیزم نگران نباش اولا معدل هشتم که مهم نیس😶معدل نهم م ...

پس‌چرا انقدر داخل نی نی سایت حرفی از معدل میشه همه میگن ۱۹.۵ بودیم نتونستیم بریم تجربی...آدم استرس میگیره😐🤦‍♀️

بزرگترین آرزو پدرمم این بود دکتر بشم میترسم نتونم بهش برسم😔😔

تو میتونی حتماً خداهم کمکت میکنه اگه هدفت برا رضای خدا باشه .خوشبحالت میتونی آیندتو بسازی و موفق بشی دیگه چی از این بهتر گاهی به نیت پدرت به مریضا کمک کنی 😘😘😘😘🥰🥰🥰