2777
2789
عنوان

دخترا😐

283 بازدید | 42 پست

سلام

من برادر ندارم و پسرا رو خوب نمیشناسم. گاهی حرفاشون بهم برمیخوره و اطرافیان میگن مثلا این حرفش بد نبود و شوخی بود... میگن پسرا شوخیاشون تندتره... اما این باعث شده من خیلی وقتا ندونم باید ناراحت بشم یا نه؟ وقتی یه چیزی میگن نمیدونم نسبت به اینکه به من توهین کنه بی تفاوت بوده و براش مهم نبوده؟ یا شوخی پسرونه بوده

مثلا اگه یه پسر به یه دختر بگه جفتک بنداز که دیگه باید عصبانی بشم، نه؟☹️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤣🤣و منی که در هر صورت به جز داداشم هر پسری هر حرفی. بزنی با خاک یکسانش میکنم

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪

ارع😂😂😂اما ن همیشه گاهی وقتا از سر دوست داشتن میگن😍😍😍😍😍😍

هر چه مغرورتر باشی... 🤍🤍🤍تشنه ترند برای با تو بودن...❤❤❤وهرچه دست نیافتنی باشی...🤍🤍🤍بیشتر ب دنبالت می ایند...❤❤❤امان از روزی که غرور نداشته باشی...🤍🤍🤍وبی ریا ب انها کمک کنی...❤❤❤انوقت هیچوقت تورا نمیبینند...🤍🤍❤ساده از کنارت عبور میکنن..❤❤❤🤍🤍🤍👌👌👌👌

قرار نیس چون پسرن بی ادب و بی شعور باشن و توهین کنن 

همونطور که از بعضی شوخیای دخترا ناراحت میشی پسرام همونن 

فرق نذار بینشون

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙

من از شوخی که شخصیت آدم رو ببره زیر سوال بدم میاد و برخورد میکنم 

حالا چ پسر باشه چ دختر

اگ برخورد کردم طرف درست نشد و باز ادامه داد، منم ی شوخی خیلی شیک و قشنگ باش میکنم ک بفهمه😂😂

فعلا...😇👋🏻
مثلا اگه پسریه که از هم خوشمون میاد چی؟ و میدونم آدمیه که احترام سرش میشه. این نشون دهنده این نیست ک ...

نمیدونم بستگی ب طرف داره بعضیا برای صمیمیت شوخی میکنن ولی حد نمیدونن

این کاربر حتی ذره ای به گفته های مردم اهمیت نمیدهد💆‍♀️