تو ایده ها و نظر های خودتو داری...منم نظر های خودمو....اگه من جا تو بودم تبریک میگفتم...هر آدمی شعور و عقل داره و خودش فکر تموم این چیزارو میکنه...شما با این نصیحتاتون غرور بقیه رو زیر پا میزارید...اگه به من میگفتن فلانی قورباغه خریده به جای نصیحت کردنش میگفتم بسلامتی ایشالله براش اومد داشته باشه و بتونه زندگی خوبی برای اون حیوون فراهم کنه...آره عزیز...برای خودت متاسف باش نه من
تو ایده ها و نظر های خودتو داری...منم نظر های خودمو....اگه من جا تو بودم تبریک میگفتم...هر آدمی شعور ...
برای خودمم متاسفم که وقتمو بابت توضیح واضحات به تو که فکر میکنی اسیر کردن حیوونا و دور کردنش از محیط طبیعی سلیقه و نظره مثل لباس پوشیدن که هر کس به خودش مربوط باشه، تلف کردم.
ما اسیرشون نکردیم کسایی که گرفتنشون و میفروشنشون کردن...ما فقط نجاتشون میدیم
نخیر. این حلقه باطله. شما هر چقدر بیشتر بخری اونا بیشتر اسیر میکنن وقتی خریداری نباشه اونا هم انگیزه ای برای قاچاق ندارن. کسی که میخره غیر مستقیم همدست قاچاقچیه. و دوباره و هزارباره هم میگم وقتی تو محیط طبیعیشون نباشن اسیرن فرق نمیکنه چقدر از نظر خودت بهشون رسیدگی کنی. اونا نیازهای طبیعیشون و مسیولیت زیست محیطیشون چیز دیگه است. من خودم قبلا" گذشته های دور هم خیلی دوست داشتم میمون داشته باشم. ولی بعد که تحقیق کردم کلا" پشیمون شدم. هر حیوونی تو زیستگاه خودش ازاده و مسلما" قشنگ.