من کلا گفتم وگرنه پشه هم تو خونه نمیزارم بمونه چه برسه همون گربه و سگ خونگی ...
نه عزیزم. استارتر یه شخص عادی هستن. ولی کسی که به عنوان سلبریتی تاثیر گذار هست باید خیلی مراقب رفتار و عادات و شیوه ی زندگیش باشه. چون در واقع اینکارش تبلیغ هست و خیلیا رو تشویق به خرید میکنه. برای همین باید مواظب رفتار و منشش باشه. استارتر مشخصه به حیوونا علاقه داره برای همین یه پست بالاتر رو خطاب به ایشون نوشتم. و پست پایین تر رو خطاب به مهران مدیری و هر ادم بی مسیولیت دیگه ای که اینکار رو تبلیغ میکنه. چه با شیوه زندگیش چه تو سریال و چه جک و ...
نه عزیزم. استارتر یه شخص عادی هستن. ولی کسی که به عنوان سلبریتی تاثیر گذار هست باید خیلی مراقب رفتار ...
مهران مدیری خودش نگفت مار دارم ولی لو رفت .
به هرحال از کجا میدونی آدمی که اینقدر پولداره حتما محیط و غذای مناسب اون حیوان رو هم فراهم کرده .
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
برای جلوگیری از وحشی شدنش هر از گاهی درش میارم باهاش بازی میکنم...چون یادمه یه ایگوآنا خونه مجردیم داشتم ولش کردم...وحشی شد و بابام مجبور شد ردش کنه بره
مهران مدیری خودش نگفت مار دارم ولی لو رفت . به هرحال از کجا میدونی آدمی که ...
عزیزم محیط مناسب هر حیوان محیط طبیعیشه. وقتی انقدر وقیحانه تو سریال از حیوونا استفاده میکنه میگا بعدم برشون میگردونن محیط طبیعی !!! دروغ به این بزرگی چون اون ببری که اونطور رام بشینه تو سریال دیگه هر گز نمیتونه به محیط طبیعی برگرده و اینکار فقط تبلیغ قاچاق حیات وحشه. و خودش نگفت بله ولی تو سریال هاش که برامون کم نذاشته از تبلیغ مداوم. یعنی قاچاقچی ها بهش پول میدادن انتظار انقدر تبلیغ رو نداشتن.
الان چند سالیه سنجاب های زاگرس رو میفروشن فرض کن بهترین محیط زندگی هم براشون تهیه بشه تو اسارت. وقتی نبودش باعث از بین رفتن زاگرس بشه فایده اش چیه؟ سنجاب ها به جنگل کار معروفن. وقتی نتونه وظیفه اش رو انجام بده بهترین محیط طبیعی معنی نداره. الان هم مدتیه میمون های رزوس رو قاچاق میکنن و بلاگرها به شدت دارن تبلیغ میکنن در صورتی که کلی بیماریهای مشترک با انسان داره. تو نوزادی از والدینش برای قاچاق جدا میشه. بیشترشون تو پروسه ی قاچاق تلف میشن. موجوده اجتماعیه و به زور از اجتماع جدا میشه. اینا تو بهترین کاخ و باغ وحش هم معنی زندگی بد میدن.