2777
2789
عنوان

حاملگی یا پریود؟🙁

138 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

میگن علائم بارداری یکیش ورم و درد سینه هست 

و علائم پریود شدنم هس 

الان کسی داشته باشه از کجا بفهمه مال پریود شدنه یا حاملس 

فرقشون چجوریه؟

کسی تجربه ای داشته؟

خدایا با ما سرد و سر سنگین نباش دورت بگردم ما تنها تر از این حرفاییم  :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظر  موعد پریودت  باش  

اخه میگن علائم حاملگیم هس!

فردا دورم میشه ۳۰ روز 

امروز یکمم دلم درد میکرد

مال پریودیمه؟

استرس گرفتم نکنع حاملم🤕🤕🤕

[QUOTE=230632834]اخه میگن علائم حاملگیم هس! فردا دورم میشه ۳۰ روز  امروز یکمم دلم درد میکرد مال پریودیمه؟ اس ...[/QUی بی بی  میزدی 

تنها چیز که غیر ِممکنِ فقط خودِ غیرِ ممکنِ
فقط باید منتظر بمونی

ببخشید شما که الان باردار هستید 

اینم جز علائم بارداریتون بود؟

با زمانی ک عادت ماهانه میشدین فرقی داش؟

اخه میگن علائم حاملگیم هس! فردا دورم میشه ۳۰ روز  امروز یکمم دلم درد میکرد مال پریودیمه؟ اس ...

اره درسته  علایم  یکی  هس اگ  از موعدت گذشته  بی بی چک  بزن 

ببخشید شما که الان باردار هستید  اینم جز علائم بارداریتون بود؟  با زمانی ک عادت ماهانه م ...

برا من   هردوشون  بوده هم  زمان حاملگی  هم پریود 

ببخشید شما که الان باردار هستید  اینم جز علائم بارداریتون بود؟  با زمانی ک عادت ماهانه م ...

من فقط مثه پریودی قبلش ی کم زیر دلم تیر میکشه بعد دوروز پریود میشم حاملگیمم اینطور بودم از چند روز زیر دلم تیر میکشید منتظر پریودی بودم ولی بعد ۳روز تاخیر نشدم اونوقت تست دادم.البته ی کار دیگم میشه کرد من خودم انجام دادم.از خاب ک بیدار میشی ب حالت طاق باز ۲۰ دقیقه دراز بکش تکون نخور بعد دستتتو ببر زیر دلت هم چپو لمس کن هم راست بستگی داره بچه کدوم سمت باشه.اگه ی توده خیلی کوچیک لمس کردی بارداری.من قبلا اینو از مادربزرگم شنیده بودم.قبل تست انجام دادم ی برامدگی کوچیک سمت چپم بود و واقعا راست بود واسه من

من فقط مثه پریودی قبلش ی کم زیر دلم تیر میکشه بعد دوروز پریود میشم حاملگیمم اینطور بودم از چند روز ز ...

خیلی ممنونم از رهنماییتون❤❤❤❤❤❤

معلومه مامان خیلی مهربونی میشید🙂😍