2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من چیکار کنم  خیلی عصبانی ام  هم از شوهرم که چرا هیچ کاری نکرده .هم از برادرزاده ها ...

از شوهرت معذرت خواهی کن بگو تذکر میدم حتما

به برادر زاده هاتم بگو که اینکارو کردن و دفعه ی بعدی تو مهمونداریشون دقت کنن و این جریان پیش اومده 

دیگه هم خودتو اذیت نکن حالا کاریه که شده

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

چقد سختش کردی عزیز کاربرسال 94 هستی بعیده ازت بهت میخوره کاربر سال 401 باشی چه هول برت داشته تعارفم ...

آره خیلی ناراحتم

از اینکه شوهرم هیچ کاری نکرده بیشتر ناراحتم 

میگم تو ۸ ساله داماد مایی 

خودت پاشو پذیرایی کن 

به برادرم میگفتی 

ماست ماست نشسته و حالا اومده بمن میگه 

تازه میگه ناراحت نشو ها 

هیچ وقت هم بهشون نگو

💥Be the best of your own & Don't compare yourself with others 💥 
بنظرم میوه چیزی نیست که شوهرت بخاطرش ناراحتت کنه  اون برادرزاده هایی که میگی چندساله ان؟ اخه ...

من بعد مادرم خیلی خیلی حساس تر شدم. با هر موضوع کوچیکی بهم میریزم و اصلا حوصله حرفهای این شکلی رو ندارم 

دلم میخواد برم یه جای دور ، دور از همه 

دور از حرف و حدیث 

از شوهرت معذرت خواهی کن بگو تذکر میدم حتما به برادر زاده هاتم بگو که اینکارو کردن و دفعه ی بعدی تو ...

فکر کن بگم 

همینو می‌کنن یه حرف بزرگ 

۲۷/۸ ساله 

اوه پس بزرگن😥فکر کردم بچه ان

شاید یک درصد یادشون رفته باشه مثلا آدمها زیاد بودن یه تعداد رو تعارف زدن دیگه هول شدن یه تعداد رو فراموش کردن یا همون که میگی میوه خوب نداشتن و فقط چندتا  موز سیاه بوده شاید چون میوه خوب نداشتن خجالتی کشیدن درست حسابی تعارف کنن اگه میدونی دلیلش این دوتا نبوده یه وقت اگه جایی دیدیشون به داداشت نگو به برادرزاده هات بگو، بگو عمه جون شما دیگه بزرگ شدین من جلو خانواده شوهرم آبرو دارم چرا فلان روز به همه میوه تعارف زدین به خانواده شوهر من نزدین بگو اونا چون خیلی احترام منو دارن منم دوس دارم خانوادم احترام اونا رو نگه دارن که من سربلند بشم پیششون چرا اونکارو کردید

بعد یهو بخاطر همین موضوع بهشون زنگ نزنی یا بری خونشون بزار یه بار که اتفاقی دیدیشون بگو

درکل بنظرم مطرح نکن بابا حوصله داری موضوع رو بزرگ میکنی و کِش میدی؟ چرا اعصابتو میریزی بهم بیکاری ول کن دنبال حرف نرو

بعدشم سعی کن تا میتونی خانواده شوهرتو نبر توی خانواده خودت چون همیشه اینجور چیزا پیش میاد من خودم اصن دوس ندارم خانواده شوهرم با خانواده خودم ارتباط بگیرن یه جوریه اذیت میشم، مثلا خانواده من ممکنه یه حرفی بزنن یا یه شوخی کنن بعد خانواده شوهرم برن پشت سَر بگن و مسخره کنن خیلی بده بنظرم من روابط خانواده شوهر با خانواده خودت غلطه

اوه پس بزرگن😥فکر کردم بچه ان شاید یک درصد یادشون رفته باشه مثلا آدمها زیاد بودن یه تعداد رو تعارف ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم از اینکه اینقدر وقت گذاشتی 

واقعا مفید بود برام 

آره 

دیگه پشت دستم داغ گذاشتم،  فامیل شوهرمو تو جمع خانواده خودم نبرم

واقعا اعصاب خوردی داره 

چی بگم خودشون چون خیلی به تعارف و پذیرایی اهمیت میدن  خودمم ناراحتم  خجالت میکشم از این ...

خب حق داره بنظرم 

فک کن برادرت اینا میرفتن خونه مادر شوهرت بعد اونا اینطوری میکردن خب ادم خجالت میکشه خیلی بده بین جمع اینطوری شه ادم ضایع میشه، معذب میشه کلا از اومدنش بع مهمونی مثل چی پشیمون میشه

خیلی خیلی ممنونم عزیزم از اینکه اینقدر وقت گذاشتی  واقعا مفید بود برام  آره  دیگه ...

عزیز دلم خدا صبرتون بده 

من هم پدرم وهم مادرم به رحمت خدا رفتن 

وقتی مراسم شلوغه  وتو داغدار هستی  دیگه همه درک میکنن هیچ زشت وعیب هم نیس اونا برای تسلی خاطر اومدن نه بخاطر میوه چون خونه همه میوه هست اما خونه ما بی مادر شده پس هدف چی بوده ونیت چی بوده مهمه پیش آمده اصلا به روی خودت نیار نه جلو همسرت نه جلو برادرت  انگار نه چیزی شنیدی ونه دیدی حیف تن مادرمون که زیر خاک هست

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

استارتر عزیز

اینقدر حرص نخور.

تو که تو جمع اونا نبودی، زندگی رو سخت نگیر.اگه خانواده شوهرت با خانواده تو همچین کاری میکردن و تو اعتراض میکردی شوهرت هم مثل تو ناراحت و عصبانی میشد؟!گمان نمیکنم...

بالاخره خانواده شوهر هستند همیشه هوای خانواده خودت رو داشته باش یا اصلا بیخیال همشون شو و فقط به خودت فکر کن.

اگر هم روزی اعتراض کردن بگو ااااا من اونجا نبودم در جریان نیستم چه اتفاقی افتاده شما ببخشید والا من فکر میکردم شما بخاطر من اومدید مراسم، والا اگه یه درصد هم میدونستم پذیرایی و اینجور چیزا اونم تو مراسم ختم مادرم اینقدر براتون مهمه حتما به همه میسپردم که بیشتر به شما برسند که بهتون بد نگذره.