2777
2789
عنوان

میتونه خیانت باش

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه سنت کمه . بهت میگه گه نخور ناراحت نمیشی ؟؟؟ 

مگ میشه‌ناراحت نشد قبلاا ها مامانم میگف ولش کن ابرومو‌نبر همه فامیلام دوسش دارن چون موعدبه همه‌میگن پسره خیلی خوبیه سر بزیره ولی وقتی برامن عصبی بشه دیگ واویلا

مگ میشه‌ناراحت نشد قبلاا ها مامانم میگف ولش کن ابرومو‌نبر همه فامیلام دوسش دارن چون موعدبه همه‌میگن ...

تو برو به هر کی میخوای بگو نامزدم بهم میگه گه نخور و ... فوری میگن ولش کن چون روز به روز بدتر میشه

امشب شوخی میکرد باهام منم بش گفتم اگ ناراحتی برو محضر گف بیجا میکنی دیگ ی بار دیگ بگی برمحضر 

خب بهش بگو من دوست دارم ولی اگه اخلاقتو عوض نکنی مجبورم جدا شم اگه ببینه هیچوقت ترکش نمیکنی بدتر میشه . شاید بترسه اخلاقشو عوض کنه

خب بهش بگو من دوست دارم ولی اگه اخلاقتو عوض نکنی مجبورم جدا شم اگه ببینه هیچوقت ترکش نمیکنی بدتر میش ...

اره ولی نمیدونم چ جوری بش بگم اصلا احمل ندارع بش ی حرفی بگم مثلا بگم اخلاقت امروز خوب نبود میگ اره میخای بگی اخلاقت مث سگ بوده امروز 

منم دیگ چیزی نمیگم

این مظلومه که ظالمو بوجود میاره . یه بار باهاش قاطع صحبت کن جدی باش الکی قهر کن یه مدت ازش تعهد بگیر ...

اره منم میخام سر همین اس ام اس دختره با قاطعیت بر خورد کنم