2777
2789
عنوان

کسی بوده بچش شب تا صبح شیر بخوره و فقط با شیر بخوابه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 26 پست
تحمل کردم  بعدا ک از شیر گرفتم تو ۱۹ماهگی هیچی نمیخورد.  شب تا صبح رو پام میخوابید  ...

کاش این رو پاهم بخوابه فقططططططط  با سینه

دقیقا منم میگم اگه قدیما بچشون اینجور بود انقدر بچه نمیاوردن یدونه بدا هفت پشتشون بس بود

خیلی سخته تمام بدنم درد داره از بی خوابی و یه وری خوابیدن.تازه غذا خور شده .ولی اصلا ربط به گرسنگیش ...

رفلاکس اینجوریه بچه های رفلاکسی همش میخوان یه چیز میک بزنن دارو بهش میدی ؟

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحمل کردم  بعدا ک از شیر گرفتم تو ۱۹ماهگی هیچی نمیخورد.  شب تا صبح رو پام میخوابید  ...

اینم شیشه حتی ابم توشه نمیخوره غذا هم بزور خودم میدم باهزار ترفند وگرنه فقط طالب شیره .از کی دیگه خوابش خوب شد؟

رفلاکس اینجوریه بچه های رفلاکسی همش میخوان یه چیز میک بزنن دارو بهش میدی ؟

اخه این شیر میخوره هی بدتر میشه رفلاکسش .اره از 24 روزگی میخوره ولی هی بدتر میشه

اخه این شیر میخوره هی بدتر میشه رفلاکسش .اره از 24 روزگی میخوره ولی هی بدتر میشه

دقیقا به بچه رفلاکسی نباید زیادی شیر بدی حالش بد میشه به خاطر همین من میدیدم زیادی میخوره پستونک میدادم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

سلام خانم جان منم مشکل شمارو دارم دخترم بی قرار تو خواب و زود زود بیدار میشه و سینه می خواد شما چی کار کردین ؟توی یا تاپیک گفتین مقدادی گفته حساسیت به لاکتوز داره درست بود حرفش ؟

دوست عزیز دکتر خوب ببرید شاید حالا با تغییردارو این مسئله رفلاکسش حل بشه،ولی خب نیاز مکیدن جزو نیاز های اساسی اوایل زندگیه شاید نیاز بچه شما زیاد هست شیرتون طعم خوبی براش داره 

کاش این رو پاهم بخوابه فقططططططط  با سینه دقیقا منم میگم اگه قدیما بچشون اینجور بود انقدر بچه ...

عزیزم من اتفاقای‌ تو سرچا تاپیکتونو دیدم،بچه منم مث بچه شماس،فقط زیر شیر میخوابه به هیچ عنوان رو پا نمیخوابه،شما الان شیر از بچت گرفتی؟؟؟؟؟