2777
2789

سلام دوستان دختر من 7 ماهشه  رفلاکس پنهان داست بخاطر برگشت اسید از اول بدخواب بود خواب داشت اما بی کیفیت 3 ماه اول تند تند برا شیر پامیشد لعد شیر میزاشتم تو گهواره تکون میدادم که بخوابه تا خود صبح باید تکونش میدادم که میپره از خواب کامل بیدار نشه و باز خوابش ببره از 4 ماهگی دیگه با تکون گهوارم نخوابید فق و فقط باید سینه دهنش باشه تا بخوابه تا از دهنش در بیاد گریه میکنه ندم بهشم کلا بیدار میشه .هر وقتم خوابش بیاد حتی سیر باشه باید با سیر بخوابه.کسی شرایط مشابه داشته؟چیکار کردین؟7 ماهه دو ساعت پشت هم نخوابیدم هر 5 دیقه میشه گریه تازه اونم یه وری میخوابم تا صبح سرمم تکیه میدم داغون شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم

بله پسر من اینجوریه متاسفانه الان ۱۸ ماهشه هنوزم با شیر می‌خوابه 🥲

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله پسر من اینجوریه متاسفانه الان ۱۸ ماهشه هنوزم با شیر می‌خوابه 🥲

باشیر میخوابه یعنی برا خوب میخوره یا کلا تا بیدار بشه دهنشه؟من اگه دخترم تو این سن بود از شیر میگرفتمش کلا

عزیزم‌دکتربردیش ؟داروداره منم پسرم کولیک داره باداروخوبه 

بله بیشتر از 12 تا دکتر مختلف فقط دوز داروی رفلاکسو میبرن بالا.دیگه حس میکنم عادت شده براش بجای پستونک استفاده میکنه

باشیر میخوابه یعنی برا خوب میخوره یا کلا تا بیدار بشه دهنشه؟من اگه دخترم تو این سن بود از شیر میگرفت ...

نه می‌خوابه ول میکنه بیدار میشه میخوره قبل یکسالگی هم اینطوری بود خوابش که می‌برد پستونک میدادم بهش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
وای خدا کمکت کنه چه سخت.شیر خشک کمک نمیکنه؟یا پستونک؟

نه شیر خشک گرفت نه پستونک متاسفانه.اخه از گرسنگی نیست که بگم شیر خشک بخوره حتی بعد غذاشم شیر میخواد

نه می‌خوابه ول میکنه بیدار میشه میخوره قبل یکسالگی هم اینطوری بود خوابش که می‌برد پستونک میدادم بهش& ...

دختر من پستونک نمیگیره بجاش سینه رو ول نمیکنه تا از دهنش در بیاد بیدار میشه از نو

دختر من پستونک نمیگیره بجاش سینه رو ول نمیکنه تا از دهنش در بیاد بیدار میشه از نو

سخته اینجوری واقعا غذا خوب میدی بهش شبا؟

یعنی چیکار کردین بالاخره؟

تحمل کردم 

بعدا ک از شیر گرفتم تو ۱۹ماهگی هیچی نمیخورد. 

شب تا صبح رو پام میخوابید 

دکترم میبردم فایده نداشت 

اگ قرار بود همه بچه ها مث دختر من باشن الان نسل بشر منقرض شده بود . دختر من خیلی خیلییییی اذیت میکرد 

نه شیر خشک گرفت نه پستونک متاسفانه.اخه از گرسنگی نیست که بگم شیر خشک بخوره حتی بعد غذاشم شیر میخواد

دختر منم بجز شیر خودم هیچچچچی نمیخورد. 

شیشه پستونک ب هیچ وجه نخورد 

موهامو سفید کرد🥺🥺😔

سخته اینجوری واقعا غذا خوب میدی بهش شبا؟

خیلی سخته تمام بدنم درد داره از بی خوابی و یه وری خوابیدن.تازه غذا خور شده .ولی اصلا ربط به گرسنگیش نداره چون وسط غذاشم شیر میخواد وابسته سینه شده