2777
2789
عنوان

مسافرت با نوزاد دوماهه و بچه ۳ ساله

1407 بازدید | 22 پست

خانوما ب خاطر ی مشکلی پیش اومده که باید مسافت طولانی مسافرت بریم ۱۰ ساعت با ماشین خودمون تو راه باشیم شیر خشکم مخوره بچم ب نطر شما خیلی سخته

چرا رفتی ؟چرا من بیقرارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سخته البته به مسیری که میخواید بریدم بستگی دارل اگه بیابونی و خشک باشه واقعا اذیت میشی

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
خانمی دیدم ۷. ۸ ماه باردار بود با بچه ۶.۷ ساله اومد یه نفر تو فامیلمون ۵ ماهه بود رفت میدونم خیلی مش ...

الان من متوجه نشدم.کی اوند و کجا اومد.کی رفت و کجا رفت.وآیا اینها باهم درارتباط بودن؟

دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست.....       با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...

دو ماهه که چیزی نمیفهمه  تازه تو ماشین حال میکنه تکون  میخوره همش میخوابه. سه ساله واسش سخته خسته میشه

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله

وای خیلی سخته البته شما شاید بچه ت آروم باشه من پسرم9ماهه بدنیا اومده هیییچ حال نمیتونم برم بس که اذیت می‌کنه فقط خونه خودمون راحته

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...