2777
2789
عنوان

همسایه روانی حمله کرد توی خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 42 پست
من آخرین باری که با خانواده زندگی‌ کردم ۱۲ سال پیش بوده کلا همه چیز با تصورات ذهنیم دچار تغییر شده&n ...

برو پزشک قانونی اما گویا خیلی آدمهای شری هستن بعدها مزاحمت ایجاد نکنن برای خانوادت بخاطر شکایت؟! 

اگه ممکنه کاش عوض کنن خونه رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل حملش چی بود ؟

دنبال کلید اسانسور میگشت ، ظاهرا خراب بوده آتش نشانی بسته بودش میخواست روشن کنه وسایل ببرن بالا میگفتن خطری نداره به شما مربوط نیست 

برو پزشک قانونی اما گویا خیلی آدمهای شری هستن بعدها مزاحمت ایجاد نکنن برای خانوادت بخاطر شکایت؟!&nbs ...

از همین میترسم چون خودمم نیستم حالا از شانس بد همسرمم فهمید و اون که هیچوقت نمیومد قراره بیاد برای اول فروردین اینجا ؛ اگر بیاد ببینه اوضاع پامو خون راه میفته  

از همین میترسم چون خودمم نیستم حالا از شانس بد همسرمم فهمید و اون که هیچوقت نمیومد قراره بیاد برای ا ...

ب نظرم بهتره برای پات ی بهونه بیاری ک نفهمه کار اوناس چون خوب نیس با همچین آدمای شری ک بخاطر آسانسور وحشیگری میکنن دهن به دهن شه

خداهمسایه بد از رو زمین برداره ی همسایه بد هم بالاسر کنه به خدا تپش قلب گرفتم خدا شاهده یسره دختر شش سالش بالاسرمون میدوو انگار ی توپ آهنی داره قل میده رو سرمون دیشبم ی مشت ارازل ریخته بود خونش خیر سرش تولد زنده بود به خدا فکر کن ده یا بیست نفرباهم یورتمه میرفتم رو سرمون پامیکوبیدن  وترقه داخل آپارتمان میانداختن تو تولد خدا جزاشو زیاد کنه ی در بستن بلد نیستن چنان در واحد و میکوبن یا در کوچه رو  وای خدا دیگه چی بگم

دقیقا خودمم برای همین میترسم که بعدا دردسر درست کنن 

بیخیال حالا اینبار رفتی دفه دیگه نرو 

خودتو به دردسر ننداز 

فقط تو کامنتای اونایی موندم که میگن برو ارزشش رو داره 

ایشونو دیشب بی دلیل ناکار کردن  یه وقتی اسی بره دنباله شکایت و کاغذ  بازی براش بدتر میشه 

الکی کسیو با یه اشغال در نندازین

بیخودی تشویق نکنید 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
پاسداران و چاقو کشی ! حداقل گیشا بود می گفتم اونایی اند که رفتن ژاپن کار کردن از ج.ادیه اومدن بالا

😅😅 من اصلا این چیزا رو ندیدم روحیم هم کلا توی سال‌های اخیر متفاوت شده 

بار اولشون هم نیست این ساختمون همش دردسره  یا دزدن یا خودکشی میکنن یا چاقو کشی میکنن اگر میرفتن میدون راه آهن خونه میگرفتن از این جهنم بهتر بود  

خداهمسایه بد از رو زمین برداره ی همسایه بد هم بالاسر کنه به خدا تپش قلب گرفتم خدا شاهده یسره دختر شش ...

خدا لعنتشون کنه اینجام همینجوره خونه ی اینام عین دیوونه خونست انقدر حالم بده میترسم سکته کنم 

خدا لعنتشون کنه اینجام همینجوره خونه ی اینام عین دیوونه خونست انقدر حالم بده میترسم سکته کنم 

مال ما فقط طبقه ۴ اونم بالای سر کنه به خدا از دستش خودم و دخترم گریه میکنیم آرزومه برم از این خونه و منطقه

عزیزم اگر مدت موندنت تو ایران کوتاهه بنظرم این مدتی که هستی به کام خودت و همسرت تلخ نکن 

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.