2777
2789
عنوان

همسایه روانی حمله کرد توی خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 42 پست
عزیزم اگر مدت موندنت تو ایران کوتاهه بنظرم این مدتی که هستی به کام خودت و همسرت تلخ نکن  

بله کوتاهه اصلا شاید زودتر برم اصلا دلم نمیخواد اینجا بمونم 

هر دفعه میام میزان تنفرم بیشتر میشه اصلا دارم‌به جایی میرسم که نمیخوام اسم‌اینجا و این خونه رو بشنوم 

درسته خودمم گفتم اینا بی شرفن دردسر درست میکنن همش هم تقصیر قانون هست که باهاشون برخورد نمیکنه  ...

حالا اعصابتو خورد نکن 

کامنتت رو هم پاک کن نیان برات گزارش بزنن

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجای پاسدرانه ک اینجوریه؟ من خودم پاسدرانم

صد ها کوچه و هزاران ساختمان وجود داره  همه ی مردم تهران که یکدست نیستن اصلا معلوم نیست از کجا پا شدن اومدن شانس ما هم از بس خوبه گیر ما افتادن   آدمی که ساعت ۲-۳ صبح داره هنوز کابینت نصب میکنه اسمش چیه واقعا 

صد ها کوچه و هزاران ساختمان وجود داره  همه ی مردم تهران که یکدست نیستن اصلا معلوم نیست از کجا پ ...

ولش کن عزیز...من خودم تهران نیستم ولی وضعیت اینجا به قدری افتضاح شده که قابل بیان نیست دیگه هیچی مثل قبل نیس همه چی بهم ریختس اینجا...چون شما چندساله داری تو کشور قانون مندی زندگی میکنی عادت کردی ولی اینجا بی قانونی بیداد میکنه...من که خودم دوس دارم از اینجا فرار کنم برممم فقط برممم ولی حیف که فعلا ها نمیشه☹☹

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
😅😅 من اصلا این چیزا رو ندیدم روحیم هم کلا توی سال‌های اخیر متفاوت شده  بار اولشون هم نیست ای ...

خب چرا مادرتون اینا خونشون رو عوض نمیکنن...

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
ولش کن عزیز...من خودم تهران نیستم ولی وضعیت اینجا به قدری افتضاح شده که قابل بیان نیست دیگه هیچی مثل ...

اره والا این از اوضاع خیابون و ترافیک و رانندگی هاست اینم مثلا همسایست یک سال عید خواستیم دلمون خوش باشه من که همسرم اصلا نمیاد با هزار بدبختی بیاد که یکم خوش بگذره بجاش اومد دعوا ….

اصلا گویا همه جا همه همینن دور از جون آدم سالم درست حسابی دیگه نیست  که برن یک جای دیگه 

اره والا این از اوضاع خیابون و ترافیک و رانندگی هاست اینم مثلا همسایست یک سال عید خواستیم دلمون خوش ...

اخی همسرتون اومد؟امیدوارم بهتون خوش بگذره از اینجاش به بعد🙂🤩

بله عزیزم ممنونم سال نو هم مبارک سال خوبی  داشته باشید عزیزدلم

سال نوی شماهم مبارک امیدوارم تو این سال فقط اتفاق های خوب واستون بیوفته😍