2777
2789

یه خواهری دارم که ۲۲سالشه و یک سالهدمیره دانشگاه چند وقته تو همین گروه های درسی با یه پسری از دانشگاهشون اشنا شده اوایل در حد پیامای معمولی اقا پسر هم یه جوری غیر مستقیم ابراز علاقه یا پیشنهاد دوستی داد که اهمیت نداد خواهرم الان چند ماهه که دیگ با هم در ارتباطن در خد جت و تماس تصویری و تلفنی یه بار هم قرار گذاشتن و همو دیدن اما این وسط چند تا مسئله هست پسر کوچیک تره ۲سال و گذشته خوبی نداره یه مدتی درگیر اعتیاد بود و تو خانوادشون حتی مادرش رابطه دختر و پسر و خیلی عادیع و محرم و نامحرم خیلی اهمیتی نداره در صورتی که ما برعکسیم نه نذهبی زیاد اما مهمه مادرشم یه بار تو تماس تصویری بوده

الان بنظر شما این واقعا یه عشقه یا یه وابستگی اخه عشق با چت و تماس🧐خواهرم بدجوری اسیر این رابطه شده من خییییلی نگرانشم

پسرا همینجوریشم عقل ندارن چ برسه ب اینکه کوچیکترم باشن

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا پسرا همشون نامردن فقط نابود میکننو میرن اگه واقعا دوسش داره بگه بیاد خاستگاری اومد ک حله نیومد ...

میگه هنوز یه دوسال از درسم مونده و سربازی اخه من موندم تا کی میخوان این رابطه پنهانی را ادامه بدن تو خانوادهه هم فقط من میدونم 

پسرا همینجوریشم عقل ندارن چ برسه ب اینکه کوچیکترم باشن

پایتم من😄😄👍

با من سرد نباشید میرم کاپشن میپوشم ضایع میشید😂😌 این دنیا ارزش نداره ؛ خودتو اذیت نکن ؛ بقیه رو اذیت کن 😀🙂 من مثل روانشناسا به دوستام انگیزه میدم و خودم مثل روانیا عمل میکنم 😶                         اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیادقطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله😖😩                  ‏وقتي با هندزفري آهنگ گوش ميدم:10% آهنگ گوش ميدم ؛ 90% فكر ميكنم كسي داره صدام ميكنه:///        فارسی خیلی زبان جالبیه ها،سکوت علامت رضاست،جواب ابلهان هم خاموشیست با این وجود سکوت سر شار از ناگفته هاست🤣🙃    یه فرشته هم هس ب اسم 'بیلاخیل👍 مسئول رسیدگی به آرزوهای منه:|😹 داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت 'آره خوب بلدم قدم بزنم' اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده
میگه هنوز یه دوسال از درسم مونده و سربازی اخه من موندم تا کی میخوان این رابطه پنهانی را ادامه بدن تو ...

🤦‍♂️اگه پسر خوبیه سربه زیره که مشکلی نیست 

ولی کلا پسرا تنوع طلبو نامردن فقط دوستی میکنن که سرگرم شن البته بعضیاشون مواظب باش خیلی وابسته نشه