2777
2789

۳۳ ساله

تحصیلات دیپلم

ماشین داره،خونه داره،شغل با درآمد نسبتا خوب

فرزند آخر

ولی از نظر ظاهر خیلی پایینه خیلی

قدشم فکر کنم ۱۷۳ مثلا

.

شما بودین فقط بخاطر خونه و ماشین قبول میکردین

راستشو بگین

یعنی از بالای این داغونم باید سرکوفت بشم

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ملاک های هر کس با دیگری فرق داره...... من برام اخلاق و اینکه طرف به دلم بشینه خیلللی مهمتر بود و اصلا اوایل نمیدونستم شوهرم چی داره چی نداره چون خودش برام مهم بود نه چیز دیگه...

باید ببینی ملاک های انتخابت چیه و آیا اخلاق طرف خوب هست یا نه؟!

اگه دلت نیست قبول نکن اون بیچاره گناه داره تا آخر عمر بخواد بخاطر قیافش از جانب شما اذیت بشه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اگه از قیافش بدت میاد نه خودتو بدبخت کن نه اون بنده خدا رو

من اگر برم تو زندگیش بدبخت نمیشه چون هدفم زندگیه واقعا اما ظاهرش نمیپسندم و خانواده اصرار دارن

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔
من اصولا چهره همه‌رو دوست دارم برام مهم نیست زیاد چهره 

خودت خوشگلی ؟

ملاک های هر کس با دیگری فرق داره...... من برام اخلاق و اینکه طرف به دلم بشینه خیلللی مهمتر بود و اصل ...

چهره ملاک نیست ولی یطوری باشه که نگن چرا این