2777
2789
عنوان

بیایین امشب برای همدیگه دعا کنیم....

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 64 پست
ممنون دوست خوبم. دعا کنید تو خونه جدید بزودی صدای یک فرشته کوچولو هم بپیچه. بیشتر پولهامون رو صرف در ...

قربونت برم عزیزم.

نظر لطف شماست گلم.

پونزدهم ماه رمضان تولد امام حسن مجتبی علیه السلام هستش چند تا کاسه شله زرد بپز و آقا رو قسمشون بده به مادرمون حضرت زهرا سلام الله علیها که بهت یه بچه ی سالم و صالح بده عزیزم.انشاءالله حاجت روا بشی گلم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

خیییییییییلی ممنونم. میدونم زحمت میشه. اخه خیلی به استخاره های شما اعتقاد دارم. خودم قران دارم و هر ...

اختیار دارید عزیزم.

انجام وظیفه بود گلم.

ممنونم از دعای خوبت عشقم.انشاءالله روزی خودت گلم.

التماس دعا.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم عزیزم. نظر لطف شماست گلم. پونزدهم ماه رمضان تولد امام حسن مجتبی علیه السلام هستش چند تا ...

چشم حتما انجام میدم. هر سال کامل روزه میگیرم و گریه میکنم و شبهای احیا هم دعا و قرآن میخونم . توکل بخدا... دلم برای همسرم میسوزه . ای کاش خدا آعوشمون رو خالی نذاره.  

ممنون از راهنمایی تون. شماهم اگه یادتون موند در ماه رمضان برام دعا کنید در هر نفسی تاثیری هست ... ❤

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

گفتی ترویج روزه خواری دادم عزیزم 

ولی منی ک روزه نگرفتم حتما دلیلی دارم وگرنه از ده سالگی روزه هام کامله بوده جز امسال 

چون بعد از کرونام بیماری قلبی و معده گرفتم و هنوز دارو میگیرم 

دل من رو شکستید و حقیقتا اشکمو در آوردید

و پیرو امضاتون تا روزی ک زنده ام شمارو حلال نخاهم کرد 

تاپیک های ختم صلوات و مذهبی تگم کنید 
گفتی ترویج روزه خواری دادم عزیزم  ولی منی ک روزه نگرفتم حتما دلیلی دارم وگرنه از ده سالگی روزه ...

شما به هر دلیلی نمی تونید روزه بگیرید دلیلی نداره تو فضای مجازی عمومی جار بزنید ناهارمو بیایید ببینید یا از قبیل این حرفها.

حلالیت شما در این مورد اصلا برام مهم نیست مهم کلام خداوند متعال هستش که میفرمایند روزه خواری به هر دلیل شرعی و غیر شرعی در ملأعام جرم محسوب میشود.

والسلام.