2777
2789
عنوان

بیایین امشب برای همدیگه دعا کنیم....

246 بازدید | 64 پست

امشب شب بسیار پر فضیلتی هستش.

بیایید برای حاجات همدیگه دعا کنیم...

ظهور منجی عالم بشریت رو از خدا بخواهیم..

برای من حقیر هم دعا کنید.

منم متقابلا امشب براتون دعا میکنم عزیزان.

دعا در حق همدیگه مستجاب میشه.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

ب نیت حاجت رواییتون صلوات میفرستم🙏🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ب نیت حاجت رواییتون صلوات میفرستم🙏🏻

ممنونم عزیزم.

منم برای آرامش و حاجات شما دعا میکنم گلم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم. منم برای آرامش و حاجات شما دعا میکنم گلم.

مرسی مهربونم 🙏🏻😘😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

انشالله که حاجت روا بشین 

🌹اللهم صل علی محمد و ال محمد🌹

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️
انشالله که حاجت روا بشین  🌹اللهم صل علی محمد و ال محمد🌹 🌹اللهم صل علی محمد و ال محمد🌹 🌹 ...

قربونت عزیزم.

همچنین شما دوست خوبم.

رفتگان همه وپدر مادرم واجداد ونیاکانم را همجوار جد سادات قرار بده یا رحمان ویا رحیم 

خدایا به حق جد سادات قرض قرضمندان حاجت حاجتمندان را برآورده ساز

اونی که بچه میخواد همسر میخواد خونه میخواد وسیله نقلیه میخواد سلامتی جسمی و روحی  میخواد خدایا خودت به بزرگیت وبه واسطه مقربان به درگاهت نظری کن که تنها تو میتونی قادر وتعالی تویی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
رفتگان همه وپدر مادرم واجداد ونیاکانم را همجوار جد سادات قرار بده یا رحمان ویا رحیم  خدا ...

الهی آمین🤲🏻

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️
قربونت عزیزم. همچنین شما دوست خوبم.

سپاس🙏🏻

رفتگان همه وپدر مادرم واجداد ونیاکانم را همجوار جد سادات قرار بده یا رحمان ویا رحیم  خدا ...

الهی آمین عزیزم.

ممنونم از دعاهای قشنگت خواهر عزیزم.

توروخدا منم دعا کنید

انشالله که حاجت روا بشید به زودی🤲🏻

توروخدا منم دعا کنید

چشم عزیزم.حتما.

خدا به حق امام زمان عج الله کمکت کنه گلم.

الهی که حاجت روا بشی گلم.

لطفا برام دعا کنید 🙏🙏🙏🥺کنکور قبول بشم امسال 🙏🙏🙏🙏

وضع مالیمون خوب بشه بتونیم قسطارو بدیم🙏🙏🙏😞

دعا کنید با خانواده اشتی کنم 🙏🙏🙏🙏🙏

خواهش میکنم برام دعا کنید 🙏🙏🤍برام سه تا صلوات بفرستید و دعا کنید کنکور قبول بشم 🙏🙏🥺وضع مالیمون درست بشه و مشکلات و غصه هام حل بشه 🤍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏