2777
2789
عنوان

خانمهای کدبانو بیان

71 بازدید | 6 پست

بچه ها من میخوام واسه عید خودم شیرینی درست‌کنم به غیر از شیرینی نخودچی و برنجیو شیرینی بهشتی و نعلی که خودم درست میکنم شماها چی درست میکنید که خیلی خوب در میاد به منم یاد بدین

کدبانو نیستم اومدم اجپزی یاد بگیرم

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطاب

از روی کلیپای اینستا درست میکنم همش.

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 

طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی

مواد مورد نیاز : پودر نارگیل۱لیوان فرانسوی،پودر قند نصف لیوان فرانسوی،سفیده تخم مرغ ۲عدد،روغن یک چهارم لیوان،وانیل نوک قاشق چای خوری، آرد برنج ۱قاشق غذاخوری،بکینگ پودر نوک قاشق مربا خوری

اول سفیده تخم مرغ و حسابی هم می‌زنیم تا حجمش تقریبا دو برابر بشه و کف مانند بعد کم کم بهش پودر قند و اضافه میکنیم و هم می‌زنیم (:ی دفه همه پودر قند و نمیریزیم چون آب میندازه:)بعد بهش وانیل و بکینگ پودر و آرد برنج و روغن و اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم بعدم پودر نارگیل و اضافه میکنیم و آروم و تو ی جهت دورانی هم می‌زنیم...

دست مون و چرب می‌کنیم و ی قاشق از مواد ورمیداریم و با دست گرد میکنیم بعد میذاریم کف ظرفی که از قبل با روغن مایع چرب کردیم ۱۵ دقیقه میذاریم با شعله کم بپزه . تا وقتی که سرد نشده بهش دست نمیزنیم چون خیلی شکنندس...

...