2777
2789
عنوان

چرا همه میگن خوشبحالت مجردی

105 بازدید | 5 پست

وچرت وپرتای دیگه 

دیگه واقعا خستم ،هیچکی نمیدونه چقد تنها وسردرگمو کلافم وبار همه چی رو خودمه 

هر متاهلیو نیلینم میگن تا مجردی به خودت برس،ارشد بگیر ،طلا وماشین بخر،الان واسم یه سواله متاهلی به چه درد میخوره وچرا متاهلای اطرافم موفقتر وفعالترن؟

بخدا مجردیم چیز خاصی نیست خصوصا اگر داخل همه چی تنها باشی در کنار خوبیاش یه جاهایی دوس داری یکی کنارت باشه چه دوست چه همکار چه فامیل چه...که واسه من پیدا نشده خرج همه چیم رو دوش ادمه به تنهایی،طبیعیه بیشتر بهش فشار بیاد،چرا بعضیا میگن خرج بچه ها در متاهلی باهامونه وفقط وظیفه ی شوهر نیست؟

هم متاهلی خوبه هم مجری شما باید ببینی کدومو دوست داری 

متاهلی انتخابت درست باشه بنظرمن بهترین دوره ی زندگیه

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.