2777
2789

بچه ها ما کی هستیم 

این دنیا این زندگی چیه 

این همه رنج و درد و زحمت 

خسته ام 

دلم مامانمو میخواد 

عذاب وجدان دارم 

ما باعث مرگ مامانمون شدیم 

مریض شد بهش نرسیدیم عفونتش تبدیل به سرطان شد 

دردایی که می‌کشید هر روز جلوی چشمامه 

دلم میخواد برم پیشش

واقعا از همه جهان فقط مامانمو میخوام 

خدایا مامانم که زنده نمیشه 

حداقل‌ من بمیرم برم پیشش 

همش با مامانم باشم 

خدایا از دنیایی که آفریدی متنفرم 

من مامانمو میخوام فقط 

چرا به خوابم نمیای مامان 

مامانم الان زیر خروارها خاک توی دل زمین دفن شده 

مامان چی به سرت اومد مامان 💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش خیرات کن قران بخون نمازشب بخون رفتن تو پیشش هیچ فایده ای نداره جسم مادرت زیرخاکه روحش جای دیگس دردی ک کشیدکفاره ی گناهاش شدوشایدم پاک رف وجاش عالیه خیلیا نمیخوان ک برگردن 

خدا رحمتش کنه عزیزم .هم دردیم 💔💔💔

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

براش خیرات کن قران بخون نمازشب بخون رفتن تو پیشش هیچ فایده ای نداره جسم مادرت زیرخاکه روحش جای دیگس ...

مامانم بی گناه ترین انسان روی زمین بود 

از معصومیت و مظلومیتش هر چی بگم کم گفتم 

چرا انقدر درد و عذاب کشید چرا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

الهی بگردم، خدا به دلت آرامش بده، منم چهل و چند روزه مامانم رو بخاطر سرطان از دست دادم، وای اصلا باوم نمیشه مامانم نیست😭😭😭

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
خدا رحمت کنه مادرت رو روحش شاد باشهنمیدونم این دنیا واسه چیه وقتی قرار این همه عذاب بکشیم و امتحان ش ...

از این میسوزم که مامانم بهترین انسانی بود که دیدم 

اصلا فرشته بود 

بالاتر از فرشته 

پاک و معصوم و مظلوم 

ای دردات ب جونم که تو انقد درد کشیدی مامان 😭😭😭😭😭

مامانم بی گناه ترین انسان روی زمین بود از معصومیت و مظلومیتش هر چی بگم کم گفتم چرا انقدر درد و عذاب ...

چون خداخواست پاک بشه چون دوسش داشت نزاشت بمونه حسابش براون دنیا شما براش قران بخون هدیه کن ثوابشو صلوات بفرس کارخیر کن دست یکیو بگیر اینطور شادش میکنی اینطورازت راضی ترمیشه وهست 

مامانم بی گناه ترین انسان روی زمین بود از معصومیت و مظلومیتش هر چی بگم کم گفتم چرا انقدر درد و عذاب ...

عزیزم هرکس در این دنیا درد میشه کفاره گناهانش چون خدا اینقدر بعضی بنده هاش را دوستک داره که میخواد با همین دردای دنیایی پاک بشن و راحت برن بهشت و در برزخ بهترین جا باشن. 

میدونم دلت تنگه اما به یاد گفتا های مادرت بیفت و هر چی دوست داشت برات را سعی کن امون بشی این روحش را شاد میکنه

الهی بگردم، خدا به دلت آرامش بده، منم چهل و چند روزه مامانم رو بخاطر سرطان از دست دادم، وای اصلا باو ...

هر شب گریه میکنم 

روزا که بیدار میشم انگار یه غم بزرگ منو بغل میکنه و نمیزاره زندگی کنم 

فقط وقتایی که میخوابم خوبه 

چون چیزی رو حس نمی‌کنم 

همه جهانم خاکستری شده 

انگار مرده ام ولی هستم 

خدارحمتش کنه من معتقدم بیماران لاعلاج فرشتگان خدا روی زمینن..وقتیم فوت میشن روی بال فرشته ها مستقیم میرن توی بهشت ..فقط بخاطر دردهایی که کشیدن ..عزبزم خدابهتون صبربده مادرت جسمش زیرخاکه روحش پیش خداست خیلی خوشحال و اگر ازش بخوان برگرده هیچوقت قبول نمیکنه ..پس براش صدقه بد ه ..نماز قران...میخای حالش خوب باشه بی تابی نکن گلم ...شک نکن یک روزهممون میریم پیش عزیزانمون پس تااون روز به رضاوحکمت ایمان داشته باش

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.