2777
2789
عنوان

دکتر زنان همدان برای پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2811 بازدید | 30 پست
😂ببخشیدهمیشه اسم این دوتا خواهر اشتباه میکنم ببین به شرایط بدنیت خیلی ربط داره مثلا تغذیه ات اصلاح ...

هعی😔ای بابا، من لاغرم، هله هوله اینام دوس دارم ولی مجبورم دیگ جدیدا تغذیه اینام بهتر شده ،ممنونمم

😂ببخشیدهمیشه اسم این دوتا خواهر اشتباه میکنم ببین به شرایط بدنیت خیلی ربط داره مثلا تغذیه ات اصلاح ...

اره من کلاا اهل ورزشم و از بچگی بودم، ولی فلا تا تابستون بخاطز کنکورم نمیزم دوماهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلی کیستیک برای بارداری بدتر مشکل ایجاد میکنه، باعث بهتر شدنش میشع؟آخه من هیچ وقت نمیحام بچه بیارم و باردار بشم😅یا حدقل حالا حالاها تا 10،15 سال دیگ نمیحام 😂

منم یهو جوش های زیاد زدم، موهای زاعد خیلی زیاد و پریوو نامنظم، ک چن ماهه قرص میخورم دبگ جوشام خوب شد ...

درسته داروهای شیمیایی و ضد بارداری ضرر دارن . متاسفانه منم بعد ی مدت دوباره علائمم برمیگردن. جوش و پریود نامنظم  و . .. درمان قطعی نداره ولی طب سنتی هم امتحان کن. من هزینه شو ندارم وگرنه اونم امتحان میکردم. موهای زائد من تو قسمت ران خیلی زیاده داخل ران خیییلی رو اعصابمن

درسته داروهای شیمیایی و ضد بارداری ضرر دارن . متاسفانه منم بعد ی مدت دوباره علائمم برمیگردن. جوش و پ ...

😭😭

اره اونم امتحان میکنم

من روی گزدنممم حتی درآورده و کنار صورتم ضخیم شده، دیگ باید تابستون برم لیزر نمیتونم تحمل کنم

😭😭 اره اونم امتحان میکنم من روی گزدنممم حتی درآورده و کنار صورتم ضخیم شده، دیگ باید تابستون برم ...

کلا باید ورزش کنی. فست فود نخوری. غذاهای کنسروی و چیپس و پفک ضرر داره برای تنبلی تخمدان . لبنیات. قند و شکر. منم موهای زیر چونه و گردنم زیاد شدن. گاهی حتا سه ماه پریودم قطع میشه. باید آمپول پروژسترون بزنم ک پریود شم

کلا باید ورزش کنی. فست فود نخوری. غذاهای کنسروی و چیپس و پفک ضرر داره برای تنبلی تخمدان . لبنیات. قن ...

اوهوم ،ایشالا ک درست بشه و راحت بشیم 😢و مشکلات بزرگتری  برامون ب وجود نیاره، کلا باید سبک زندگیمونو اصلاح کنیم، من لاغرم، هنه میگن هر چی دلت میحاد میخوری چاق نمیشی😒کو آخه دیگ هیچ چیزای خوشمزه و هله هوله نمیتونم بخورم 

اوهوم ،ایشالا ک درست بشه و راحت بشیم 😢و مشکلات بزرگتری  برامون ب وجود نیاره، کلا باید سبک زندگ ...

انشالا . من لاغر نیستم. من فوق العاده زیاد چیپس و پفک میخوردم و هنوزم میخورم اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم. میل شدیدی ب خوردن چیزای شور دارم. شما سونو دادی بهت گفتن پلی کیستیک هستی؟

انشالا . من لاغر نیستم. من فوق العاده زیاد چیپس و پفک میخوردم و هنوزم میخورم اصلا نمیتونم خودمو کنتر ...

بله، من توی سونوی اولم نداشتم، بعد از 3 ماه ک دادم گفت داشته ب وجود میومده ب خاطر همین تو سونوی اول نشون نداده، اما تا ب وحود اومده همزمان شروع ب درمان هم شده، و اینکه آزمایش هم دادم هورمون مردونه م بالا بود، اما 7 ماهه ک دارو خوردم هورمون مردونه م اوکی شد، همه هورمون هام درست شد ب جز AMH ک مربوط ب پلی کیستیکه😢

بله، من توی سونوی اولم نداشتم، بعد از 3 ماه ک دادم گفت داشته ب وجود میومده ب خاطر همین تو سونوی اول ...

خب پس زیادم خودتو نگران نکن. مشکلت زیاد نیست. من تو سونوی شکمی بار اول فوری گفت تنبلی داری . بار دوم سونو واژینال دادم گفتن پلی کیستیک هستی . pco . 

خب پس زیادم خودتو نگران نکن. مشکلت زیاد نیست. من تو سونوی شکمی بار اول فوری گفت تنبلی داری . بار دوم ...

دکترم گف تا سالها باید ضد بارداری بخوری خیلی ترسیدم... خیلی بده ک تا وقتی دارو بخوری خوب باشی

حالا دوتا دکتر زنان دیگم میحام برم با یه غدد 

پلی کیستیک برای بارداری بدتر مشکل ایجاد میکنه، باعث بهتر شدنش میشع؟آخه من هیچ وقت نمیحام بچه بیارم و ...

نه عزیزم اشتباه متوجه شدی بارداری باعث میشه تخمدان هات بهتر کارکنن و کیست ها توبارداری آب میشن معمولا