سلام دوستان، کسی دکتر زنان خوب در همدان برای درمان پلی کیستیک رحم میشناسه؟؟؟ خودم پیش مینو صفا کیش زفتم ،خوب بوده اما میترسم چون تا الان 8 بسته قرص ضد بارداری خوردم، بعدم گفت تا سالها باید بخوری... میترسم عوارض داشته باشه، چون 19 سالمم هست و مجردم، گفتم دوتا دکتر زنان خوب دیگه هم برم نظرشونو بپرسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😂ببخشیدهمیشه اسم این دوتا خواهر اشتباه میکنم ببین به شرایط بدنیت خیلی ربط داره مثلا تغذیه ات اصلاح ...
پلی کیستیک برای بارداری بدتر مشکل ایجاد میکنه، باعث بهتر شدنش میشع؟آخه من هیچ وقت نمیحام بچه بیارم و باردار بشم😅یا حدقل حالا حالاها تا 10،15 سال دیگ نمیحام 😂
درسته داروهای شیمیایی و ضد بارداری ضرر دارن . متاسفانه منم بعد ی مدت دوباره علائمم برمیگردن. جوش و پریود نامنظم و . .. درمان قطعی نداره ولی طب سنتی هم امتحان کن. من هزینه شو ندارم وگرنه اونم امتحان میکردم. موهای زائد من تو قسمت ران خیلی زیاده داخل ران خیییلی رو اعصابمن
😭😭 اره اونم امتحان میکنم من روی گزدنممم حتی درآورده و کنار صورتم ضخیم شده، دیگ باید تابستون برم ...
کلا باید ورزش کنی. فست فود نخوری. غذاهای کنسروی و چیپس و پفک ضرر داره برای تنبلی تخمدان . لبنیات. قند و شکر. منم موهای زیر چونه و گردنم زیاد شدن. گاهی حتا سه ماه پریودم قطع میشه. باید آمپول پروژسترون بزنم ک پریود شم
کلا باید ورزش کنی. فست فود نخوری. غذاهای کنسروی و چیپس و پفک ضرر داره برای تنبلی تخمدان . لبنیات. قن ...
اوهوم ،ایشالا ک درست بشه و راحت بشیم 😢و مشکلات بزرگتری برامون ب وجود نیاره، کلا باید سبک زندگیمونو اصلاح کنیم، من لاغرم، هنه میگن هر چی دلت میحاد میخوری چاق نمیشی😒کو آخه دیگ هیچ چیزای خوشمزه و هله هوله نمیتونم بخورم
انشالا . من لاغر نیستم. من فوق العاده زیاد چیپس و پفک میخوردم و هنوزم میخورم اصلا نمیتونم خودمو کنتر ...
بله، من توی سونوی اولم نداشتم، بعد از 3 ماه ک دادم گفت داشته ب وجود میومده ب خاطر همین تو سونوی اول نشون نداده، اما تا ب وحود اومده همزمان شروع ب درمان هم شده، و اینکه آزمایش هم دادم هورمون مردونه م بالا بود، اما 7 ماهه ک دارو خوردم هورمون مردونه م اوکی شد، همه هورمون هام درست شد ب جز AMH ک مربوط ب پلی کیستیکه😢