2777
2789
عنوان

دکتر زنان همدان برای پلی کیستیک

2805 بازدید | 30 پست

سلام دوستان، کسی دکتر زنان خوب در همدان برای درمان پلی کیستیک رحم میشناسه؟؟؟ خودم پیش مینو صفا کیش زفتم ،خوب بوده اما میترسم چون تا الان 8 بسته قرص ضد بارداری خوردم، بعدم گفت تا سالها باید بخوری... میترسم عوارض داشته باشه، چون 19 سالمم هست و مجردم، گفتم دوتا دکتر زنان خوب دیگه هم برم نظرشونو بپرسم

و اینکه کلا کسی هست پلی کیستیک داشته باشه و درمان شده باشه یا الان داشته باشه؟ 😢میگن درمان نداره و فقط کنترل میشه، ولی خب خیلیی از جوونا الان نامتعادلی هورمون و پلی کیستیک دارن.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو همدان، دکترِ خانم فقط مساعد رو میشناسم ک اصن نمیدونم تخصصش چیه🤣😕

بله همون زنان هستن😬نمیدونم موندم احتمالا مساعد هم برم😅ولی بیشتر برای زایمان شنیدم، واسه درمان پلی کیستیک اینا نشنیدم☹️یه غدد هم باید برم

برای پلی کیستیک درمان خاصی ارائه نمیدن فقط میفرستن‌سونو بعدقرص ضد بارداری دکترآمنه یزدانفرخوبه ولی ...

درسته ممنونم😢پس باید چکار کرد ک خوب بشه و علاعمش بره، تا آخر عمر باید دارو بخوری؟ 😢

منظورتون اذرمیدخت یزدان فر هست؟ چون آمنه مال پوسته

و اینکه کلا کسی هست پلی کیستیک داشته باشه و درمان شده باشه یا الان داشته باشه؟ 😢میگن درمان نداره و ...

سلام دوست عزیز توصیه میکنم پیج اینستا bardari_flora 

رو دنبال کن پراز مطالب مفید و رایگان هس برای پلی کیستیک ها هم خوبه

عزیزم منم مجرد بودم مشکل داشتم رفتم پیش دکتر مریم بهرامی شریف راضی بودم ازشون ... خیایان بوعلی ساختم ...

بعدش که دارو قطع کردین دوباره برنگشت علاعمش و خوده بیماری و نامتعادلی هورمونی تون؟ 

احه علاعمش برا من خیلیی بد بود، پریود نامنظم یعنی هر دو سه ماه یکبار میشدم، یهو کلییی صورتم جوش طد وحشتناک که فقط یکسال اونو درمان کردم پیش دکتر پوست، و موهای زااعد خیلیی زیاد و زخیم جاهایی مثل چونه و گردن... و موهای کنار صورت و بازو اینا هم خیلی زخیم شد، حالا تابستون میخام لیزر ،خدا کنه دیگ هیچ وقت این عوارض برنگرده

سلام دوست عزیز توصیه میکنم پیج اینستا bardari_flora  رو دنبال کن پراز مطالب مفید و رایگان هس ب ...

سلام خیلی ممنون، اینستامو متاسفانه حذف کردمم☹️کانال تلگرام ندارن؟ 

ممنون عزیزم، چه داروهایی دادن؟ 

من الان پلی کیستیک هستم. یه دوره دارو مصرف کردم سیپروترون خوردم بخاطر جوش هام. میدونی من جوش های فجیعی میزنم‌ بخاطر همین تنبلی تخمدانم . چاقی شکمی دارم. موهای زائد زیاد . شما علائمت چیاست‌؟

درسته ممنونم😢پس باید چکار کرد ک خوب بشه و علاعمش بره، تا آخر عمر باید دارو بخوری؟ 😢 منظورتون اذرم ...

😂ببخشیدهمیشه اسم این دوتا خواهر اشتباه میکنم

ببین به شرایط بدنیت خیلی ربط داره مثلا تغذیه ات اصلاح کن سبزیجات بیشترمصرف کن شیرینی جات وهله هوله روقطع کن.کلاهرچیزی قندمصنوعی داره و.... یه بارتوتلویزیون یه متخصص میگفت غذای تازه مصرف کنن ترجیحا موادغذاییشون هم تازه باشه نه فریزری

اگراضافه وزن داری بیارپایین .ورزش برای هردردی درمانه

بارداری وزایمان هم تاثیرخیلی خوبی داره

ولی معمولا پلی کیستیک همینه دیگه یه مدت دارومیخوری خوب میشی بعدچندماه دوباره کیست درمیاد

من الان پلی کیستیک هستم. یه دوره دارو مصرف کردم سیپروترون خوردم بخاطر جوش هام. میدونی من جوش های فجی ...

منم یهو جوش های زیاد زدم، موهای زاعد خیلی زیاد و پریوو نامنظم، ک چن ماهه قرص میخورم دبگ جوشام خوب شدن و پریودمم منظم، موهای زاعدمم میحام لیزر کنم،ولی میترسم دارو قطع کنم دوباره این علائم برگردن 😭از ی طرفم میگم ضد بارداری زیادش ضرر داره