2777
2789
عنوان

علائم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ۱۴ بهمن پریود شدم منظورم چهاردهم ماه پیش بود 

اها مبارکه گلم من هفته نه بودم فهمیدم باردارم البته حالم بد بود ولی چون تنبلی تخمدان داشتم پریودام نامنظم بود باور نمیکردم باردار باشم ولی معده درد عجیبیداشتم ودارم

منم از دل درد گریه میکردم فکر میکردم میخوام پریود بشم و هیچجور نمیشد 

الان چی درد دارین؟

من ۵ دقه واستم دل در میگیرتم عین پیرزنا ی تشک انداختم کنار بخاری لم دادم😐

رویاشونم😁
الان چی درد دارین؟ من ۵ دقه واستم دل در میگیرتم عین پیرزنا ی تشک انداختم کنار بخاری لم دادم😐

الان نه عزیزم ۱۰هفتمه دل دردم خوب شه بجاش حالت تهوع اومده😭

ان شاءالله صحیح و سالم به دنیا بیان بچه هامون

اها مبارکه گلم من هفته نه بودم فهمیدم باردارم البته حالم بد بود ولی چون تنبلی تخمدان داشتم پریودام ن ...

مبارکه عزیزم انشالله سالم ب دنیا بیاریش

من فولیکولم کوچیک بود کلا انتظار بارداری نداشتم دلم چند روز بود درد میکرد گفتم برم آزمایش بدم اگر حامله نبودم موهامو رنگ کنم ک زد بتا ۹۸

رویاشونم😁
وای پس شمام حامله ای چ خوب یکی با تاریخ خودم پیدا کردم😍

اره من فقط تاریخ پریود اخرم ۱۵ یه روز اختلاف داریم 😍

سونوهم دادی

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید