2777
2789

فردا میشه تقریبا یک ساله داداشم کنارمون نیست تولدش هم 

نزدیک بمیرم براش خیلی زود رفت فقط ۱۸ سالش بود 

خیلی حالم بده حال هممون بده کاش یک بار هم شده 

میتونستم ببینمش 😭 داداشم صبح پیشمون بود  و شب ....

آخه من چیکار کنم بدون اون از وقتی که رفته کارمون شده 

گریه چرا اخه باید اینجوری شه امسال هم کنارمون نیست 

سال تحویل

روز اول عید خاکسپاریش الان یادم میاد کلا 

اشکم میاد خدایا چرا 🥀😭😭😭😭 همیشه گفتم من بهش

خیلی وابسته بود خیلی چرا اخه 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتشون کنه😭💔

لحظه های خوبی بودن ولی دیگه نیستن مرده ان و جنازه اشون سرده و حتی نمی تونی با داغی اشکات زنده اشون کنی. امروز یا فردا چه فرقی داره؟بالاخره فراموش میشن.با آدم جدید آدم قبلی رو فراموش می کنی پس زنده شدن این جنازه دیگه فایده ای نداره. همونطور که برگشتن من و دوستی با من. دیگه با اکانتم نمیام پس اگه تگم کردین یا سوالی داشتین یا دوست می خواستین بقیه هستن و جای خالی همه چیز رو پر می کنن. و فقط وقتی که خوابی میتونم بهت راستشو بگم هر چقدر که قرار باشه به خاطرش ضربه بخوری مهم نیست من هیولا نیستم فقط قراره به خاطر محافظت ازت آدم بده داستان باشم برام مهم نیست که فردا قراره گریه کنی اگه کارم رو درست انجام دادم پس گریه کن ای کاش می فهمیدی من پارچه نیستم که منو طبق الگو و استاندارد خودت در بیاری این هیچ ربطی به اینکه دوستت دارم نداره این زنجیر هیچ وقت معنی عشق نمیده توجیه بردگی مدرنه همین
وای خدااااا خیلی سخته درکت میکنم منم بابام وتازه از دست دادم ۲۱شهریور بدترین روز زندگیم  تنها ...

درکت میکنم کسی که بهش وابسته باشی از دست بدی سخته 😭

وای خدااااا خیلی سخته درکت میکنم منم بابام وتازه از دست دادم ۲۱شهریور بدترین روز زندگیم  تنها ...

خدا رحمت کنه پدرت روگلم من ختم قران انجام میدم برای اموات خواستی درخدمتم قیمتش هم پایینه؟؟