2777
2789

؟😭

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤

نمیسه ک

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص

قرص چی؟

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤

من ال دی میخورم بعد تموم شده بعد سه روز پریود میشم ایندفعه چهارتاشو نخوردم بعد همون یه روز پریود شدم چهار روز جلو افتاد تولید دیگه پریود نمیشم..

ولی میگن قرص اورژانسی هم بعد چندروز پریود میشی

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
می خواب عید پری نشی:|؟

نه عروسی داریم نمیخوام پریود باشم آخه وحشتناکه مال من

من ال دی میخورم بعد تموم شده بعد سه روز پریود میشم ایندفعه چهارتاشو نخوردم بعد همون یه روز پریود شدم ...

چقد غلط تو عید منظورم بود

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
من ال دی میخورم بعد تموم شده بعد سه روز پریود میشم ایندفعه چهارتاشو نخوردم بعد همون یه روز پریود شدم ...

عوارض نداره؟میگن زنجبیل و زعفرون هم خوبه...

عوارض نداره؟میگن زنجبیل و زعفرون هم خوبه...

چرا  داره..ولی جواب میده..من سه چهارماه یبار پریود میشم زنجبیل وزعفرون بهم جواب نمیده فقد قرص ال دی منظمم میکنه

قرص چی؟

یکی از ترفندهایی که اغلب زنان برای جلو انداختن عادت ماهیانه از آن استفاده می کنند، قرص های جلوگیری از بارداری : https://niniban.com/fa/news/73652 است. برای استفاده از این روش به نکات زیر توجه کنید.
  -  این روش را زیاد استفاده نکنید زیرا باعث تغییر قابل توجهی در چرخه قاعدگیتان می شود.
  -  توصیه می شود این روش را چند روز پس از روز تخمک گذاری ( یعنی ۱۲ الی ۱۶ روز مانده به قاعدگی بعدی) استفاده کنید.
برای این کار دو قرص را همزمان با هم خورده و ۲۴ ساعت بعد مجددا دو قرص دیگر بخورید. به این روش، روش جلوگیری اضطراری نیز می گویند. بعد از گذشت تقریبا ۱ هفته پریود خواهید شد. در این حالت اگر به فرض مثال روز ۱۷ قاعدگی خود این روش را استفاده کنید به جای روز ۲۷ که روز قاعدگی اصلی شماست، روز ۲۴ پریود خواهید شد.
به یاد داشته باشید که اگر قاعدگی خود را ۳ الی ۴ روز جلو بیندازید احتمالا بدنتان متوجه این تغییر نمی شود اما اگر این دوره را ۱۵ روز تغییر دهید و جلو بیندازید ممکن است با عوارضی نظیر، احتباس مایعات، التهاب، دل درد، سردرد و عصبانیت درگیر شوید. اگر در استفاده از این روش ها شک دارید برای انتخاب بهترین راه از پزشک متخصص زنان و زایمان کمک بگیرید.

اینو الان دیدم تو لپ تاپم ببین ب درد میخوره یا ن

چون اگه اسم قرص بنویسنم تعلیق میشم

ریپ نزن اگر با حرف من حرفت یکی نیست Take me somewhere to calm down. Somewhere to listen  زندگی=قهوه_پپرونی_خواب
چرا  داره..ولی جواب میده..من سه چهارماه یبار پریود میشم زنجبیل وزعفرون بهم جواب نمیده فقد قرص ا ...

مرسی🌸

یکی از ترفندهایی که اغلب زنان برای جلو انداختن عادت ماهیانه از آن استفاده می کنند، قرص های جلوگیری ا ...

خیلی ممنونم ازت 🙏🏻🌸🌸