2777
2789
عنوان

کردها

677 بازدید | 10 پست

بچه ها سلام من خودم اهل شیرازم   ولی خیلی از قوم کردها خوشم میاد یه پایان نامه هم دارم راجب پیشینه قوم عزیز شماها ،  حالا کنجکاوم که فرق کرد کردستان با کردهای کرمانشاه چیه ؟؟(قیافه ، تیپ ، رفتار ، رسوم.. . ) و همینطور کردهای زاگرس چجورین ؟ و سوال اخرم اینه که سوال شخصیه خودمه ( شما از قیافه و رفتار  و چهره بدون اینکه طرف اشاره ای به کرد بودنش کرده باشه ، و حتی لباس محلی پوشیده باشه و و لهجه داشته باشه ، متوجه به کرد بودن طرف میشید؟؟؟ نشونه هاش چیه ؟؟ از روی چهره و رفتار منظورمه ) من خودم قدم بلند نیست رنگ پوستمم سفید نیست اما وقتی تو جمع غریبه ها وارد میشم اگه چنتا دختر  کرد تو جمع باشن فکر میکنن  من کردم و باهام کردی صحبت میکنن وقتی میگم اهل جنوبم تعجب میکنن خیلی کنجکاوم که بدونم ویژگی های خاص چهره و قیافتون چجوریه ؟😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا پسرا تهران سیبیل نمیزارن که همه دختر کش ته ریش دارن🤣🤣اونایی که سیبیل دارن اکثرا یا لرن یا ...

خب چرا راجب تشخیص دخترا نمیگی 😂 من چی دارم که فکر میکنن یا ترکم یاکرد؟

بجز گویش دیگه تو چی متفاوتن ؟ مثن فنوتیپ چهره های خاصی تو کردستانیا با کرمانشاهیا هس؟؟

عزیزم دوبار بچه بودم کرمانشاه رفتم ، خیلی حضور ذهن ندارم که بتونم درست راهنماییت کنم ،

خودتونو دوست داشته باشین😊😊😊😊

من خودم کرد کردستان سنندج هستم گویش ما با بقیه کرد ها فرق میکنه و طبق تجربه خودم نمیدونم حالا شاید دور اطافیان من اینجور باشه ولی اکثر کلماتمون به فارسیه و از قیافه که خیلیا میگن مردهای کرد همشون سیبیل دارن جوابشون خیره 

چون واقعاً همین الانم میتونی بیایی سنندج میبینی که اینجور نیست در کل مردم شهر های دیگه ما کورد هارو با همون کورد های یه قرن پیش میشناسن مشکلم اینجاس تحقیق نمیکنن 

ولی اگه خودت بیای داخل کوردا میبینی تیپ و قیافه و اخلاق (غیرتی و سخت گیری به زن و...)همه تغییر کرده و مثل تموم شهر ها بروزه و اینم یادتون باشه خوب و بد همه جا هست حالا میخاد کردستان باشه یا تهران 

و در جواب شما که میگی تشخیص کردها بین یه جمع سخته

حالا شاید بعضیا لهجه داشته باشن نمیدونم 

از رسوماتمون که با بقیه فرق میکنه جشن عروسی مونه. که جدیدا هم اول مراسم به کوردی (هلپرکه)انجام میشه در اخر هم رقص فارسی .

در سایت های دیگه هم خوندم که میگن زن های کورد از نظر هیکل جسه بزرگی دارن و در واقع چاقن که بازم این حرف اشتباه 

در بعضی خانواده ها چاق هست در بعضی ها هم لاغر مثل تموم شهر و اقوام های دیگه 

حالا شما که تو قومی از کورد هستی که جسه بزرگی دارن قرار نیست همه اینجور باشن و مخصوصا الان هم که همه به هیکلشون خیلی حساسن 

چهره مون هم فرق زیادی با بقیه نداره حالا هرکسی به ژن خودش 

و از مردم هم که واقعاً ثابت شده مهمان پذیرن و خون گرم 

خلاصه باید بیایی تو خود این جمع زندگی کنی تا واقعیت هارو ببینی 

میدونم خیلی تایپ کردم 😅امید وارم بدرد بخوره اگرم سوالی داشتین بپرسین 🤍

عزیزم فرقی نداره چهره ها ولی هرکجا ک بری ازت معلومه کورده

ما پارسال مشهد بودیم تو صف یه چندتا خانوم گفتن که شما کوردی؟

ولی من اصلا نه لهجشو دارم نه لباس محلی پوشیده بودم از چهرم فهمیدن

و خب اینکه کورد های سنندج همون کوردستان کوردی غلیظ تر صحبت میکنن 

کرمانشاه هم طایفه داره یکی لک یکی کورد 

و کورد هام فرق داره زبانشون 

لباسشون یکیه ولی 

و طبیعت کرمانشاه خیلیییییع 

و مناطق کوردستان و سنندج و پاوه عالیه طبیعتش حتما باید بیای ببینی