2777
2789
عنوان

بیایید منم راهنمایی کنید

96 بازدید | 11 پست

من از وقتی ازدواج کردم

خانواده همسرم داعم حسادت میکردن و دلم خون شد

مثلا به خاطر سلام نکردن توی جمع که اتفاقی بوده دعوای بزرگ در حد اینکه برادرشوهرم شوهدمو میخواست با چاقو بزنه که چرا زنت با من سلام نکرده

خانوادگی عزت نفس شدیدا پایین دارن و حق و حقوق زن براشون مسخرس

اگ همسرم درک میکرد من با خانوادش به مشکل برنمیخوردم

مشکل اینجاس ک همسرمم مثل خانوادشه و پشت اوناس

حداقل جلوی من که پشت اوناست

بی برنامست

مثلا انتظار داره برم خونه مادرش قرار بوده سب برگردیم ولی شب بمونیم فردا ناهار بمونیم یهو شام هم بمونیم :/

و به برنامه های من اهمیت نمیده

تا حالا مسافرت نرفتیم ولی قول کربلا و مشهد به مادرش میده

هربار خواستم باهاش حرف بزنم و از دردام بگم یا خواب بوده یا حوصله نداره یا میگه "از نظر من مشکلی وجود نداره من همه کار برات کردم" 

اگ فقط میگفت از ته دلش که دوست داره برام کاری انجام بده ولی مثلا فلان مشکلو داره من انتظار هیچیو نمیداشتم 

مشکل اینجاست ک میگه من همه کار کردم برات

از نظر جنسی هم شدیدا مضخرفه همیشه به یک حالت سریع و قُر میزنه اگ بگم من رو هم ا ر ض اکن!!!یا قیافش به هم میریزه انگار حال نداره یا انگار تفنگ گذاشتم رو شقیقش :/

میخوام جدا شم

بیایید از ترس جداییم کم کنبد و راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه که درست نشه ها 

ممکن هم هست بشه 

با روزها و سالها جلسات تراپی 

با عوض کردن محل زندگی و دوری از خانواده شوهر

اما این راه بسیار درازیه که طی کردنش اصلا منطقی به نظر نمیرسه و ممکن هم هست که اثربخش نباشه

به نظر من هم جدایی تصمیم خوبیه 

نه که درست نشه ها  ممکن هم هست بشه  با روزها و سالها جلسات تراپی  با عوض کردن محل ...

خودمم خیلی چیزارو امتحان کردم

پیش چند مشاور مختلف رفتم هربار یه رفتار جدید انجام دادم 

بیفایده بوده

همچنین همسرمم راضی نمیشه بیاد بریم مشاور

منم بیفایده میدونم موندنمو 

۴ سال گذشته هنوز همون مشکلاتو دارم

عزیزم فقط میتونم بگم برو مشاوره چون اینجا فقط سردرگم میشی 

میدونی مشاوره هیچ وقت نمیگه جداشو

واقعا اگ بیفایدست خب بگید جدا شیم جای این همه حرف که فلان رفتارتو عوض کن ببین چه اثری داره :)

میدونی مشاوره هیچ وقت نمیگه جداشو واقعا اگ بیفایدست خب بگید جدا شیم جای این همه حرف که فلان رفتارتو ...

کی گفته عزیزم ،مشاور شرایط شما رو میسنجه حتی اگه لازم باشه و شوهرت قبول کنه باهاش حرف میزنه اگه هم نظرش جدایی بود خیلی بهتر راهنماییت میکنه ،اینجا همه تو مشکلات خودشون موندن بعد بیان درباره مسئله به این مهمی که جدا بشی یا نه شما رو راهنمایی کنن؟