2777
2789
عنوان

تنفر از همسر

391 بازدید | 24 پست

خیلی خانواده اش اذیتم کردن و خودش هم خیلی با من فرق داره..منو آورده روستا بدون درودیوار و ...خیلی زندگیم سخته و احساس آرامش و امنیت ندارم...من شدیدا وسواسی هستم هم عملی هم فکری..این ۳ سال موهام سفید شده و اصلا هیچ‌حسی ب زندگی ندارم‌‌..باورتون‌میشه ب خودم نمیرسم و حتی عید سال قبل هم آرایشگاه و اپیلاسیون و اصلاح نرفتم 😔😔😭😭هر شب آرزوی مرگ میکنم ولی شوهرم ب روی خودش نمیاره ک من دارم زجر میکشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از قبل مگه طی نکرده بودید؟؟

قبل عقد گفتم‌روستا نمیام..ولی ب بهانه ک‌کار نداره و فقط این یکسال کشاورزی کنیم میریم..اون یکسالش الان سال چهارمه..و هر سال من خون گریه میکنم یا من یا زندگی روستا...میگه همین امسال و باز صحرا میکاره..حالم بده خیلی

هم بخودت برس هم اپیلاسیون انجام بده سرحال و زنده باشو با سیاسیت و حرف منطقی اگه میتونی پیشنهاد بده ش ...

دوسال اول زندگی مث پرنسس زندگی میکردم و با اینکه آب لوله کشی نیس ولی ب خودم میرسیدم و خیلی از خودم مایه گذاشتم ولی از یه جایی ب بعد حس بی ارزشی وجودمو گرفت..لیاقت نداره بخوام براش تروتمیز باشم ...خودش ماه ب ماه حموم نمیره مسواک نمیکنه و بس جروبحث کردیم احساس میکنم این زندگی‌ب پایان رسیده چون همش شده قول و وعده الکی و زیر قول زدن..ازش متنفر شدم

بروروانشناس عزیزم تاوسواستوبزاری کنار،به احتمال زیادبه خاطررفتارهمسرت وخانواده اش وسواستم بیشترم میشه،عزیزم اگربه خودت نرسی زانوی غم بغل کنی همسرت ناراحت میشه نه شماافسرده می شیدببرش مشاورمشکلاتتون روحل کنید

نمی‌دونم چی بگم عزیزم  اشتباه از همسر شماست که از اول باید از  روستا همسر پیدا میکرد  ...

دست روی دلم نذار پر خونه...کدوم بزرگتر؟پدرش ک سال اول زندگیمون شوهرم تصادف کرد منو از خونه اش بیرون کرد ک قدمت نحسه.. و خواهراش ک بهم تهمت زدن چون چادر سر نمیکنم..هرروز کارم شده گریه..خانواده خودمم اعتقادی ب جدایی ندارن و پشتم نیستن..من خیلی بدبخت شدم 

دست روی دلم نذار پر خونه...کدوم بزرگتر؟پدرش ک سال اول زندگیمون شوهرم تصادف کرد منو از خونه اش بیرون ...

خودتومشغول کن درس بخون ،یابروسرکاربی خیالشون شوبه خاطررفتارهای زننده ی قوم شوهرخودتودرگیرنکن ،بزارمستقل شی بعدتصمیم بگیر

خودتومشغول کن درس بخون ،یابروسرکاربی خیالشون شوبه خاطررفتارهای زننده ی قوم شوهرخودتودرگیرنکن ،بزارمس ...

اتفاقا خیلی دوس دارم درس بخونم ولی ذهنم درگیره و اینقدر از شوهرم تنفر دارم دائم سرم درده..بخدا الان یه کپسول مسکن خوردم 😖😖

خودتومشغول کن درس بخون ،یابروسرکاربی خیالشون شوبه خاطررفتارهای زننده ی قوم شوهرخودتودرگیرنکن ،بزارمس ...

اینجا چند تا خانواره..و من هم سنی ندارم و خیلی احساس تنهایی میکنم..کسی ندارم دردودل کنم ..هرروز گریه میکنم..احساس میکنم دارم الکی جون میدم

اتفاقا خیلی دوس دارم درس بخونم ولی ذهنم درگیره و اینقدر از شوهرم تنفر دارم دائم سرم درده..بخدا الان ...

آفرین پس ازیه جایی شروع کن ،گل گاوزبان دم کن بخوریاعرق اسطوقدوس برای آرامش اعصابه ،آهنگ بی کلامدانلودکن هرشب قبل ازخواب هنزفری بزارتوگوشت گوش کن به هیچ چیزی فکرنکن ریلکس کن یه نومراقبه هستش،اگرهرحرفی که باعث دلخوریت شده روی کاغذ بیارازدست بقیه ناراحتی بنویس حتی شده فوششون بده ولی روی کآغذزمانی که همسرت خونه نیست باصدای بلندبخوان بعدش پاره کن بندازسطل اشغال یابسوزونشون ،هدف هاتوبنویس تمرکزتوبزارروشون رویاپردازی کن بزارفکروسواس ازسرت بیوفته ایندتوبسازدخترنزارعمرت به خاطریکی دوتاحرف خاله زنک هدربره افرین عزیزم

آفرین پس ازیه جایی شروع کن ،گل گاوزبان دم کن بخوریاعرق اسطوقدوس برای آرامش اعصابه ،آهنگ بی کلامدانلو ...

چقدر شما خوبی..میتونم باهاتون صحبت کنم بعنوان دوست البته گاهی ؟