2777
2789
عنوان

دزدی لوازم ماشین

160 بازدید | 8 پست

من یه ماه پیش اگزوز ماشینم خراب شد صدا می داد رفتم اگزوز سازی 2 یا 3 بار رفتم درس نشد اخرش گفتن توریهاش ریخته عوضش کن اگزوزم رو عوض کرد درست شد حال بعد به ماه رفتم یه جا دیگه می گه کاتالیستتو دزدیده جاش ایران دلکو بسته چقد نامردن

مگه 10 تومن رو ماشینت باز کرده یه قطعه دوتومنی بسته  واقعا نمی دونم چکار کنم

شکایت کن

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ردیاب و دوربین خودرو داشته باشی این مشکلات برات پیش نمیاد لینکشو برات میزارم.

https://malked.com/product-category/camera/cctv-camera-for-car/

ربین مداربسته بیسیم-دوربین مداربسته وای فای-دوربین وای فای -دوربین مداربسته wifi

ردیاب خودرو-جی پی اس خودرو-قیمت ردیاب خودرو-فروش جی پی اس خودرو-خرید جی پی اس خودور-بهترین جی پی اس خودور

ردیاب ویگوقیمت ردیاب ویگو فروش ردیاب ویگو ردیاب خودرو ماهوراه ای ویگو

دوربین کوچک-دوربین مخفی کوچک-خرید دوربین مخفی کوچک-دوربین کوچک رم خور-دوربین مداربسته مخفی-دوربین مداربسته ریز

دوربین خودرو -دوربین مداربسته خودرو-قیمت دوربین مداربسته خودرو-خرید دوربین مداربسته خودرو-دوربین خودرو هوشمند

دوربین سیم کارت خور-دوربین مداربسته سیم کارت خور-دوربین سیمکارتی-دوربین مداربسته سیم کارتی-قیمت دوربین سیمکارت