2777
2789
عنوان

شدم یه تکه سنگ

154 بازدید | 55 پست
6 روزی با شوهرم قهرم به خاطر مسایلی که قبلا باهاتون در میون گذاشتم همه ی کارای خونه را می کنم . آشپزییم انجام میدم .تو این شش روز اصلا باهاش حرف نزدم .زندگیم بدون هیچ دلخوشی داره می گذره کسی خبر نداره .نمی دونم چی میشه هر روز یه فکر میاد تو ذهنم . نمی خوم شروع کننده ی این دعواااااااای ناسرانجام بشم. دیگه از هیچ چیز لذت نمی برم . مادرا وپدرا هیچ وقت بچه هاتون برا زندگی به شهر دیگه نفرستین حتی اگه خودشون خواستن
برای فرشته ی داخل شکمم دعا کنید تا تمام مراحلشو به بهترین نحو بگذرونه  
امروز روی مبل دراز کشیده بودم از دور صفحه گوشیشو دیدم دیدم یه عالمه فیلم س ک س رو گوشیش ریخته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایمای افسردگی رو نگاه کردم من همشو دارم شبا ساعتای 2 یا 3از خواب بیدار می شم دیگه خوبم نمی بره نمی دونم چرا کاری انجام نمی دم منتظرم یکی منو تکان بده بگه همش خواب. پاشو
7 سال زندگی مگه بیخود همه ی جونونیمو براش گذاشتم همه ی وجودمو برای این زندگی گذاشته بودم چطور یه شبه همشو از پایه خراب کنم