2777
2789
عنوان

این چه گتدی بود زدم😐 کمک

811 بازدید | 64 پست

یکم پیچیدست داستان

من تو یه بازی آنلاین اسم مستعارمو مثلا گذاشتم ایکس

بعد یکی که اسمش ایگرگه یبار اومد گفت وای چطوریو فلان. نگو با یه ایکس دیگه اشتباه گرفته بود 

من گفتم من یه ایکس دیگه هستم. گفت خوشبختمو اینا. یه دوستی کمی بینمون افتاد در حدی که تو بازی همو میبینیم یه سلام احوالپزسی میکنیم

حالا چند ماه گذشته ازین قضیه

امروز تو بازی دیدمش بهش گفتم چطوری خیلی وقت بود ندیده بودمتو اینا. فکر کنم اون منو دوباره با اونیکی دوستش اشتباه گرفت دوباره کلی قربون صدقه رف منم گرم حرف زدم باهاش خیلی

بعد الان آیدیمو گرف میگه خیلی دلم برات تنگ شده بود

چجوری بهش بگم من اون نیستم دوباره اشتباه شد😐 دوتامونم دختریم

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به راحتی

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

خب رک بگو که اون نیستم اشتباه گرفتی

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
دهنت سرویس🤣🤣🤣خندیدم ماسک صورتم جر خورد 

این وقت شب ماسک گذاشتی بابا خفن😂😂😂

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
بگو منو اشتباه گرفتی 

داره قربون صدقه میره😐 منم اول فک کردم واقعا منو میگه ذوق مرگ شدم گفتم واهای منم دلم تنگ شده فداتشمو فلان

کدوم بازی حس کردم بازم بازیه من ی مدت داشتمش بگو خوب من یکی دیگه ام 

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘
خب رک بگو که اون نیستم اشتباه گرفتی

داره قربون صدقه میره😐 منم اول فک کردم واقعا منو میگه ذوق مرگ شدم گفتم واهای منم دلم تنگ شده فداتشمو فلان

دهنت سرویس🤣🤣🤣خندیدم ماسک صورتم جر خورد 

پریود شدی عزیزم دنبالت میگشتم  پیدات کردم الان من که نشدم هوف کماکان استرس دارم

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘
این وقت شب ماسک گذاشتی بابا خفن😂😂😂

😂😂😂اره ماسک خیار مرسی الان با این پستت کلا به لب و دهن نمیچسبهههههه ناموسن یه شب خاسم باکلاس باشم نمیزارید باید بیام تو این تایپکای سَم

چقدر خنگه وااای چن سالتونه

نمیدونم من در حد سلام احوالپرسی میشناسمش الان داره میگه پیشمرگت بشم🤦🏻‍♀️ اخه اسم من تو بازی کمه