2777
2789
عنوان

خانوما مراقب بچه هاتون باشید😐

216 بازدید | 5 پست

نذارید بیرون  برن چهارشنبه سوری

مخصوصا اگه خدایی نکرده ترقه دارن این صدای های وحشتناک چقدر برای بیمارهای قلبی مضره!!

انگار خط مقدم جنگم

حالا حیوانات بمانند

و سوختگی و هزار مشکل دیگه هم میتونه پیش بیاد

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

تق تق تق فش فشه
فاصلمون کم بشه
هیزم و نفت و آتیش
دوسِت دارم خداییش
غماتو بیار فوتش کن
کینه داری شوتش کن
زردی ازت دور بشه
هر چی میخوای جور بشه

چهارشنبه سوری‌تون مبارک 😁🔥

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

اخ گفتی حیوانات

از غروب نمیتونم از بغل دست گربه ساختمون تکون بخورم رفته زیر میز قایم شده تا نارش نمیکنم صدا میاد به شدتتتتت میترسه 🤦🏼‍♀️چه خبرهههههههه اخه چه لذتی داره هی تق نق

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که حس میکنم وسط نوار غزه نشستم

😂😂😂

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند