2777
2789
عنوان

پسر پنج ساله ام...

176 بازدید | 15 پست

سلام ...1پسر 5 ساله دارم بایه دختر 2دو سال وشش ماهه.وقتی دخترم سر بازی کردن جیغ میزنه پسرم گریه میشه.وقتی ی اسباب بازیشو برمیداره گریه میشه.و منم خیلی عصبانی میشم وبا خشم  میگم گریه نکن بچهای ضعیف گریه میکنن و ....ولی اون میگه نمیتونم گریه ام.نمیزاره ک گریه نکنم.دلم میسوزه براش.راهنماییم کنین چکار کنم قوی باشه گریه نکنه از حق خودش دفاع کنه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه رو میکنن مگه پریود هست که بگی میشه

بعد هم واقعا تو دعواشون دخالت نکن به خصوص تا زمانی که به هم آسیب نمی زنن،خودش یاد میگیره از خودش دفاع کنه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

پسر بچه ها از جیغ آجیشون ناراحت میشن...کاری بشون نداشته باش..بگو خودتون با هم بازی کنید دعوا هم کردید پیش من نیاییدگریه و زاری کنید...ولی دورا دور مراقبشون باشید.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
من دخالت نمیکنم والا.خودش باگریه میاد سمت من...ک کمک میخاد

بگو خودت با آجیت مشکلتون رو حل کن..من بچه ها ک بیان شکایت کنن بشون میگم دوتاتون رو تنبیه میکنم..پس هی نیایید بگید مااامااااان😄

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
والا دخالت نمیکنم بچهای اطافمون ک هم سنش هستن اینجوری رفتار نمیکنن

هر بچه با اون یکی متفاوت هست

من والا کلی با آبجی ام که هر دو از یه خانواده هستیم فرق داره چه برسه اطرافیان

من هم مثل یه کاربر عزیز دیگه،اصلا تو دعوای بچه هام دخالت نمیکنم زیاد سر و صدا کنن جفتشون رو دعوا میکنم،دیگه یاد گرفتن هرچی هست بین خودشون حل کنن،چون واقعا من برم ناخودآگاه طرف یکی رو میگیرم دل اون یکی میشکنه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

هر بچه با اون یکی متفاوت هست من والا کلی با آبجی ام که هر دو از یه خانواده هستیم فرق داره چه برسه ا ...

ن من طرف هیچکدوم رو نمیگیرم...اتفاقا اگه ب دعوا کردن باشه جفتشونو دعوا میکنم.حرفم اینه ک یکم نازک تارنجی هس.در عوض دخترم باابنکه بچه تره قلدره

گریه میشه؟😀

شخصیتش اسنجوریه بزرگتر بشه کم کم درست میشه 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
ایشالا خواهر...😟

پسرجاریم اینجوری بود الان ۱۳ سالشه یکم دل نازکه اما درس شده خیلی پسر خوبیه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم