2777
2789

سلام مامانا،پسر من هفت ماه و نیمشه،از پنج ماه و ده روزگی غذادادم ولی هیچوقت له غذا عادت نکرد،اوایل با بازی و میخندید میذاشتم دهنش ،و الان ک هوشیارتر شده دیگه لب به غذا نمیزنه بجز اووکادو،ماست و کراسون هیچی چیزی دوست نداره،نه سرلاک نه میوه،نه غذا نه حتی بیسکوییت و غذای سفره،و عجیب تر اینکه دست به هیچ مواد غذایی نمیزنه از نون ،خیار،هویچ و هرچیزی چندشش میشه،امروز دستش خورد تو ظرف ماستش و تا مدتها تکون نمیخورد تا رفتم دستاشو شستم،یعنی در این حداز غذابیزاره،تنوع غذاییشو رعایت میکنم هروعده غذای جدید درست میکنم،دیگه واقعا مغزم نمیکشه،بعد از دوماه شدیدا کم اوردم ،مولتی ویتامین پدیابست میدم،قطره اهن لیپوزوفر هم میدم 

بهش غذاهای نمک دار و قند دار ندادی؟

آخه بچه ها اگر غذای خوش نمک یا شیرین بخورن بدغذا میشن 

مولتی و آهنش و به موقع بده

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ب زور هیچی بهش ندید. بنظرم ی هفته ده روزی اصلا بجز شیر خودتون هیچی بهش ندید تا یادش بره. دختر منم همینجوری بود دکترش معتقد بود تا ی سالگی وزن گیریش فقط با شیر مادره ن غذا. البته من اشتباه میکردم ب زور میخاستم بهش غذا بدم ک اصلا وزن نمیگرف. الان ۱۱ ماهشه وضعیت داره درست میشه

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣

پسرمنم اینجوری بود یعنی بهت بگم باهاش پیر شدم. هیچ غذایی بجز شیر نمیخورد

منم دیدم وزن نمیگیره یکسالگی از شیر گرفتمش بهتر شد

بهش شیر کمکی اینفترینی و نوترینی درینک دادم وزنش بالا رفت 

بهش غذاهای نمک دار و قند دار ندادی؟ آخه بچه ها اگر غذای خوش نمک یا شیرین بخورن بدغذا میشن  مو ...

نه اصلا نمک نزدم به غذاهاش،ولی خب قطره ی اهنش شیرینه سرلاکس شیرینه ،کلا از هیچی خوشش نمیاد حتی شیرینی حتی نمک دار

نه اصلا نمک نزدم به غذاهاش،ولی خب قطره ی اهنش شیرینه سرلاکس شیرینه ،کلا از هیچی خوشش نمیاد حتی شیرین ...

دقیقااااا پسر منه بردم دکتر شربت داد برای اشتهاش ولی تاثیر ندارع دکتر گفت روزی از صب تا شب جمعا باید ۱۵قاشق غذا بخوره پسرم یکساله شده ولی. نهایت دو سه تا بقیش رو اصلا دهنش و باز نمیکنه .....ده کیلو وزنشه همششش شیر میخوره دکترش گفت یک دو ماه دیگ از شیر بگیرم

بین هروعده چهارساعت فاصله میندازم و حتی بیشتر ولی هیچ تاثیری نداره 

ی توصیه مادرانه هیچوقت بخاطر غذا دنبال بچه ندووو

بزار خودش بیاد سراغش من اینقد رواینقضیه حساس بودم ومدام باکاسه وقاشق بالاسرشون تست میکردم ک عاقبت بدغذان درصورتیکه بایدبزرای بچه حودش دنبال غذابخوره

درضمن بچه شما هفت ماهشه هنوز درکی ازغذاخوردن نداره بهش اصرار نکن

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
پسرمنم اینجوری بود یعنی بهت بگم باهاش پیر شدم. هیچ غذایی بجز شیر نمیخورد منم دیدم وزن نمیگیره یکسال ...

منم اعصابم بهم ریخته،مادرشوهرم میگه باباش تاسه سالکی غذا نمیخورده میترسم بچه ی منم اینجوری باشه😞چند تا شیرمایع دادی ک وزن گرفت؟وزن پسرمم کمه الان هفت ماه و شونزده روزش ۷۵۰۰هست وزنش،اوپم بزور فگغذاهایی هست ک میدم وگرنه چهارماه درست  وزن نگرفت 

دقیقااااا پسر منه بردم دکتر شربت داد برای اشتهاش ولی تاثیر ندارع دکتر گفت روزی از صب تا شب جمعا باید ...

پسر منم عاشق شیره ،بقیشم در حال کنجکاوی ،نهایتا شاید یکی دوقاشق بخوره 

ی توصیه مادرانه هیچوقت بخاطر غذا دنبال بچه ندووو بزار خودش بیاد سراغش من اینقد رواینقضیه حساس بودم ...

وای دقیقا اینجوریم،میدونی سر غذاحمله میکنه گشنشه ها،بعد نون میدم دستش غذا میدم نمیگیره میشینه سفره رو تیکه تیکه میکنه،مجبور میشم بزور بریزم تو دهنش 

وای دقیقا اینجوریم،میدونی سر غذاحمله میکنه گشنشه ها،بعد نون میدم دستش غذا میدم نمیگیره میشینه سفره ر ...

خداخیرت بده اصلا کاریش نداشته باش سر سفره باخودتون بزارش کم کم بهش بده مجبورش نکن بزار غذا خوردن براش لذت بخش باشه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
وای نگوو،بعدش خوب شد؟

نه😂با کلی مسخره بازی میخورخ بالاخره ولی تف نمیکنه

۱سال و ۱۵ ماهشه ۱۱و۱۰۰ وزنش.بدنیس وزن گیریش ولی پییییرم میکنه.مثلا تا الان موفق نشدم لقمه بدم بهش بخوره .نون خالی دوست داره خیلی یا نون وماست .فرنی سرلاک حریره بادام سوپ .تخم مرغ پوره سیب زمینب و آبگوشت و کته هم اندازه ۲ ۳ قاشق غذاخوری میخوره.میوه پوره شده فقط موز میخوره و بقیش آبمیوه.چهارشیره هم با ارده هقته ای یکبار میدم بهش.کلا رو اعصابع😑