2777
2789

کسایی که سزارین سوم شدین چند هفته عمل شدین؟

بعد آیا ممکن هست تو هفته ۳۹ سزارین بشیم و مشکلی که پیش نمیاد؟؟

دکتر من اصرار داره زایمانم بمونه حدود ۳۸ هفته و ۵ روز اینا و من میترسم از اینکه مشکلی پیش بیاد چون دو تای قبلی یکی ۳۷ هفته و یکی ۳۵ هفته بودن

من سیو نه هفتم کامل شده بود سزارین کردم

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ مشکلی نداشتین؟ خودتون و بچه حرکات بچه تا اخر خوب بود؟

نه هیچ مشکلی اتفاقا تا جایی که ادم بتونه صبر کنه بهتره هم ریه اش کامل تشکیل میشه هم مغزش دیگه احتیاج به امپولو اینا نیس

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
نه هیچ مشکلی اتفاقا تا جایی که ادم بتونه صبر کنه بهتره هم ریه اش کامل تشکیل میشه هم مغزش دیگه احتیاج ...

من چون سابقه زایمان زودرس دارم دکتر اینبار امپول ریه داده بود

و چون انقباض و فشار خون بالا دارم هم دارو مصرف میکنم

الانم استرس دارم نکنه تا اون موقع بمونه و مشکلی بوجود بیاد

مثلا پسرم رو اگه همون روزی که بدنیا اومد نمیرفتم سونو و یه روز بعدش میرفتم ممکن بود خدایی نکرده از دست بدیم

اون بچه ات که ۳۵ هفته به دنیا آمد دردسر نداشتین؟  کولیک نشد؟ زردی نگرفت؟

چرا اتفاقا ماه ها درگیر کولیک بودیم اما زردیش کم بود و زود برطرف شد

پسرم شکر خدا ریه ش کامل بود دستگاه هم نرفت اما خوب ریز بود دو کیلو و پونصد اما زود وزن گرفت  

من چون سابقه زایمان زودرس دارم دکتر اینبار امپول ریه داده بود و چون انقباض و فشار خون بالا دارم هم ...

خب پس شما ریسکه بخوای صبر کنی تاجایی که من دیدمو شنیدم این موردارو زودتر سزارین میکنن بازم هرجی دکترتون صلاح بدونه

چرا اتفاقا ماه ها درگیر کولیک بودیم اما زردیش کم بود و زود برطرف شد پسرم شکر خدا ریه ش کامل بود دست ...

شیر خودت می دادی یا شیر خشک؟ 

من بچم هفته ۳۷ به دنیا آمد تا ۶ ماه کولیک داشت! 

بچه دومم هفته ۴۰ آمد اصلا کولیک نشد! 

خب پس شما ریسکه بخوای صبر کنی تاجایی که من دیدمو شنیدم این موردارو زودتر سزارین میکنن بازم هرجی دکتر ...

هی به دکترن اصرار میکنم هفته بعد سز کنه اما قبول نکرد

خودشم که هفته دوم نیست فقط گفت مشکلی داشتی برو بیمارستان دکتر جایگزین که هست بجاش اون عمل میکنه نهایتش 

شیر خودت می دادی یا شیر خشک؟  من بچم هفته ۳۷ به دنیا آمد تا ۶ ماه کولیک داشت!  بچه دومم ...

شیر خودم رو

من حالا دخترم که ۳۷ هفته بود رفلاکس داشت  دومی ۳۵ هفته بدنیا اومد درگیر کولیکش شدیم

خدا کنه این یکی هیچ کدوم رو نداشته باشه

هی به دکترن اصرار میکنم هفته بعد سز کنه اما قبول نکرد خودشم که هفته دوم نیست فقط گفت مشکلی داشتی بر ...

چه دکتر بی مسئولیتی