2777
2789
عنوان

موندم نوع زایمانمو چی انتخاب کنم. بیاین کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3815 بازدید | 314 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول بگم تهران اغلب بیمارستان های خصوصی سزارین اختیاری دارن هزینه ها هم از ۶-۷ تومن تا ۱۵ تومن بسته ب ...

من اصلا مشکلم هزینش نیست برای سزارین فقط میخوام طبیعی انتخاب کنم بخاطر بعدش که هیچ مشکلی آدم نداره و روپای خودشه و اینکه طبیعی هم بیمارستان خصوصی میرم انشاالله و صحبت کردم قرار شده دکترم خودش بالا سرم باشه مشکلم اصلا هزینه نیست سلامتی بچم برام ملاکه و اینکه بعدش راحت بتونم ازش نگهداری کنم

نیازمند معجزه

علم پیشرفت کرده که ازش استفاده کنیم...خود دکتر من گفت اجبار نمیکنم هر روشی دوست داری زایمان کن...ولی خودش دوبار سزارین کرده بود...میگفت زایمان چه طبیعی چه سزارین عوارض خودش رو داره ولی طبیعی رو تایید نمبکنم

خدایاشکرت❤️🙏
سلام‌گلم دکترت بیمارستان خصوصی گفت؟ شهر تهران هم انجام نمیدن؟ والا دکتر من بیمارستان خصوصی تهران ...

عزیزم من شیرازم تهرانو نمیدونم. از روز اول بارداریمم دارم میرم مطب خصوصی و دکتر خودم اینو گفت بهم میگه اگه پول میدی فقط، یه بیمارستان چون آشناس سزارین میکنم اونجا واست ولی من اون بیمارستان تو دلم نیس و هرچی فکرشو کردم میگم همون پول میدم اون بیمارستانی که تو دلمه با حضور خود دکترم طبیعی فیزیولوژیک زایمان میکنم

نیازمند معجزه
واقعا؟ شما تجربه دارید یا شنیدید؟ 

اون قسمت حالت کشسانی داره مطمئن باش اگه با آمادگی زایمان کنی هیچ اتفاقی نمی افته من برش و بخیه نخوردم ولی چون یه ماه بعد زایمانم ورزشام و دوباره شروع کردم مثل قبل بارداری ام شوهرمم میگه عجیبه هیچ فرقی نکردی آدم باید به خودش برسه متاسفانه چون اکثر خانما تنبل و راحت طلبن قید طبیعی و میزنن

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
بعضی از اقایون دوست ندارن خانمشون طبیعی زایمان کنه ولی نظر خودت مهمه 🙈🙈

من همسرم میگه هرجور خودت میدونی برات بهتره ولی کلن با طبیعی موافق تره میگه جای خوب برو حتی اگر هزینش، بیشتر از سزارین بشه هم مشکلی نیس

نیازمند معجزه