2777
2789
عنوان

موندم نوع زایمانمو چی انتخاب کنم. بیاین کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3815 بازدید | 314 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اگه بچه درشت نباشه طبیعی میشه نیاز نیس دوم هم سزارین بشه .ولی بالای ۳ کیلو باشه اره سزارین میکنن.

اخه زن داداش و آبجیم چون اولی سزارین بود دومی بدون دردسر سزارین کردن

نیازمند معجزه
نه هیجا قبول نمیکنن فقط، اگر دکترت آشنا باشه یا جایی آشنا بشناسه پول میدی انجام میدن. واژینیسموسم چی ...

از کی این قانون مد میشه؟

واژینیسموس یعنی درد هنگام مقاربت

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
نه بچه اولمه

سزارین اگه برا بچه ی اول یکم دردش کم باشه ولی متاسفانه دومی داغون میکنه فکرشون بکن کل رحم دوبار بریده بشه 

هیچی طبیعی نمیشه

تو تلاشتو بکن ورزش های بارداری هم موثره و اگه پولشو داری مامای همراه بگیر معرکه هست 

ان شاالله چه سز چه طبیعی بهترین زایمان رو داشته باشی

گاهی فقط گوش باش
عزیزم مادرا نسبت ب طبیعی اگاهیشون بالا نرف مجبورن چون دولت سزارین ممنوع کرده باید یازدع ملییون یا هی ...

شاید عده که به خاطر هزینه مجبور بشن به طبیعی پلی خیلی ها هم آگاهانه طبیعی رو انتخاب میکنن و کلاس هاش رو شرکت میکنن.من خودم با اینکه سزارین شدم قبلا ولی چند ماه پیش که باردار بودم دکتری رفتم که وی بک انجام بده چون انتخابم طبیعی بود با اینکه میتونستم رایگان سز بشم ولی تقدیرم این بود که۲۰ هفته بچم از دستم بره

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
نه اگه اولی سزارین بودم بدون مکافات اینم سزارین میکردم. ولی تجربه ای ندارم میخواستم ببینم کدومش بهتر ...

هر کدوم خوبی و سختی های خودش رو داره امید به خدا امیدوارم هر چی باشه به سلامتی باشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اوه😑چه کاریه خب ادم سزارین کنه دیگه.بعدا همین مردی ک رفته واسش بچه اورده میگه دیگه خوب نیستی میرم ی ...

مردی که دنبال بهونس، بهونش رو جور میکنه.بعدش هم بدبختی طبیعی اینه که دکتر میگیره اونقدر تنگ میدوزه تا ۶ ماه هی باید ژل بزنی.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
منم پریودام درد شدید داشتم ،جوری که دکتر نبود نرفته باشم ،  اما از سزارین فراریم و میترسم ، ...

به تغذیه هم ربط داره.دخترهایی که تو پریودی سردیجات مثل عدس، ترشی، ماست، برنج ابکش با مرغ میخورن درد خیلی زیادی رو دارن در حالی که عسل و چای نعنا و کاچی و دوشاب و ابگوشت گوسفند باعث اروم شدن بدن میشه.بستن شال دور کمر و پوشیدن جوراب هم خیلی کمک میکنه

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!