2777
2789
عنوان

موندم نوع زایمانمو چی انتخاب کنم. بیاین کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3815 بازدید | 314 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سزارین داشتم و عالی بوده. درباره طبیعی هم دروغ میگن زود سرپا میشی. بعضیا بدنشون واسه طبیعی خوبه ...

بعد تعطیلات برم نظر دکترم ببینم چیه واقعا شده یه فکری برام

نیازمند معجزه
من زایمان طبیعی داشتم.از ماه ۴ روزی نیم ساعت پیاده روی داشتم ماه اخر بیشترش کردم خیلی.ساعت ۳ صب کیسه ...

کاش اینجور که میگید راحت باشه واسه منم. آخه اطرافم هرکس دیدم یکی دوروز دردمیکشیدن

نیازمند معجزه
منم میگم طبیعی بهتره، اگه قبلش ورزشا لازمو بکنیم کلاسا پیش از زایمان و بریم که اطلاعاتمون بره بالا ی ...

من توی طول بارداری اصلا ورزش نکردم ولی تحرکم زیاد بوده 

نیازمند معجزه
کاش اینجور که میگید راحت باشه واسه منم. آخه اطرافم هرکس دیدم یکی دوروز دردمیکشیدن

من خیلی پیاده روی داشتم مخصوصا ۲ هفته اخر.جوشن کبیر با هندزفری گوش میدادمو تند تند راه میرفتم تا تموم بشه 

من خیلی پیاده روی داشتم مخصوصا ۲ هفته اخر.جوشن کبیر با هندزفری گوش میدادمو تند تند راه میرفتم تا تمو ...

آره باید اگه نظر قطعیم طبیعی باشه برم پیاده روی

نیازمند معجزه
اگه اولی سزارین باشه دومی هم سزارین میشی

نه اگه بچه درشت نباشه طبیعی میشه نیاز نیس دوم هم سزارین بشه .ولی بالای ۳ کیلو باشه اره سزارین میکنن.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

زیاد پیاده روی نکن نیم ساعت .فقط تا وقتی که نفست تند بشه.وگرنه وزن بچه به کمرت اسیب میزنه.خوابیده ورزش دوچرخه رو بکن .انشالله سربلند و راضی میای به بقیه میگی راضی بودم

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

الان دیگه انگار سزارین مد شده دوست خودمم سزارین کرد جاریمم ۲ تا سزارین.شاید منم اگه بچه بعدی در کار باشه سزارین کنم 😀😀😀😀😀😀😀😀😀

اگه اولی سزارین باشه دومی هم سزارین میشی

گیسو جون ایشالله بسلامتی زایمان کنی هرچی صلاحت باشه برات اتفاق بیوفته

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
من بارداری اولمه 

اهان فكر كردم بچه داري

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤