2777
2789

ناموسن تازه دیروز رفتم خرید مامانم فوشم میده😩😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

برای کوتاهی 

برای زیر روسری و شال

برای عروسی 

کدوم؟؟؟؟؟ 

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای کوتاهی  برای زیر روسری و شال برای عروسی  کدوم؟؟؟؟؟

میخاستم ی تغیری بدم تو موهام حقیقتن😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

مگه بچه لاتی میگی ناموسن

عیب نداره!!شما بگذر!!کوتاه بیا دهه هشتادیه دیگه!!نادان هست وجاهل!!!!

برای کسانی که به وجود خدا ایمان دارند هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسانی که به وجود خدا ایمان ندارند هر توضیحی بی فایده است!!!
مگه بچه لاتی میگی ناموسن

بخدا از بس دختر دایی 15 16 سالم گفته سر زبون مامانمم افتاده😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

عیب نداره!!شما بگذر!!کوتاه بیا دهه هشتادیه دیگه!!نادان هست وجاهل!!!!

ما هم یه زمانی هم سن اینا بودیم این چه طرز حرف زدنه 

من این همه دهه هشتادی مودب دیدم آدم از هم صحبتی باهاشون لذت میبره 

میگن چشام سگ داره   
میخاستم ی تغیری بدم تو موهام حقیقتن😂

رنگ یعنی؟ 

بافت بزنی

نگفتی چیکار میخوای کنی باز که؟ 🤔

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.