2777
2789
عنوان

چیکار کنم شیرم زیاد بشه

168 بازدید | 23 پست

سلام بچم یک ماهشه وقتی بهش شیر میدم اصلا نمیخابه یعنی ۸ ساعت سینم تو دهنشه اما اصلا نمیخابه مجبورم بعصی وقتا شیرخشک بهش بدم

دلستر شیرافزا و... هیچ تاثیری نداشته

بنظرتون چیکار کنم شیرم زیاد بشه ؟؟

شیشه شیر اونت و چیکو که شبیه سینه مادر هست خوبه بخرم براش تا حداقل سینمو ول نکنه

قطره شیرافزا

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤕🤕🤕🤕اونم خوردی ک

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔

بنظرتون من چیکارکنم خشک بشه؟بچمو سقط کردم 11روزه ولی شیرسینم خشک نشده اذیت میکنه خیلی دردمیکنه😔

چقد مهران مدیری حق میگه اینجا:                                           آنکه به من وفا نکرد                                                   مرهم تونمیشود:)

اسی تا دلدرد داره همینه ببین اگه بیشتر از ۳بار پوشکشو عوض میکنی یعنی شیرت خوبه. منم هی بهم میگفتن شیرت کمه سیرنمیشه نمیخوابه اما بعد ۲ماه که دلدردش خوب شد شیرمو میخوره و میخوابه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

مگه میشه ۸ساعت شیر بخوره هنوز گرسنه باشه اونم بچه یک ماهه،شیر خشک که میدی راحت میخوابه؟

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
قرصشو میخورم تاثیر نداشته قطره یعنی تاثیرش بیشتره؟

ابجی من ک هیچی شیرنداشت خورد عالی شد

قرصشو میخورم تاثیر نداشته قطره یعنی تاثیرش بیشتره؟

پودر گالاکتومید هم گیاهی از داروخونه بگیر خوبه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
شیرت کمه یا بی قوه است اخه بوه یک ماهه خیلی شکمش جا نداره اما شاید بی قوه است 

دکتر بهم گفته از گوشت گاو و پروتئین گاوی استفاده نکنم ولی خب خوراکم خوبه اگر چیزی میدونی خوبه برای قوت شیرم لطفا بگید 

مگه میشه ۸ساعت شیر بخوره هنوز گرسنه باشه اونم بچه یک ماهه،شیر خشک که میدی راحت میخوابه؟

چون دلدرد دارن مدام میک میزنن که اروم شن . گرسنش نیست دلش درد میکنه اسی اگه ۳ماه تحمل کنه حله . دکتر بیمارستان و دکتر بچه هام میگفتن اگه روزی بیشتر از ۳بار پوشک بچه رو عوض کردی یعنی شیرت خوبه براش 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اسی تا دلدرد داره همینه ببین اگه بیشتر از ۳بار پوشکشو عوض میکنی یعنی شیرت خوبه. منم هی بهم میگفتن شی ...

اخه بهش شیر خشکم میدم چون با شیر خودم همش نق میزنه و بیداره کلافه شدم

شیر خشک بهش میدم قشنگ میخابه ولی شیر خودم خسته میشه رو سینم خابش میبره 10 دقیقه بعد بیدار میشه 

اخه بهش شیر خشکم میدم چون با شیر خودم همش نق میزنه و بیداره کلافه شدم

اگه میدی فقط یکبار بده چون سینتو ول میکنه ها ۲ماه دیگه تحمل کنی خوب میشه . روزی چندبار پوشکشو عوض میکنی؟ دکتر بردی وزنش کنه؟