2777
2789
عنوان

چیکار کنم شیرم زیاد بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 23 پست
از شانس منه 🥺

قطره بگیربخور ان شاءالله شیرت بیاد

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر بهم گفته از گوشت گاو و پروتئین گاوی استفاده نکنم ولی خب خوراکم خوبه اگر چیزی میدونی خوبه برای ق ...

نه ببین مثلا من وقتی انبه یا موز میخوردم بچم عین خرس میخوابید انگار قشنگ قوت میگرفت ولی گاهی مه سالاد مالاد میخوردم طفلک از سینه جدا نمیشد 

ابگوشت چرب عالیه گوشتش رو نخور 

قاووت خوبه اگه بشناسی 

انبه و موز 

کاچی پر مغز 

مغزیجات چرب 

اگه میدی فقط یکبار بده چون سینتو ول میکنه ها ۲ماه دیگه تحمل کنی خوب میشه . روزی چندبار پوشکشو عوض می ...

دکتر بردم وزن و ایناش خوب بود 

4 یا 5 بار بعصی وقتا بیشتر

دکتر بردم وزن و ایناش خوب بود  4 یا 5 بار بعصی وقتا بیشتر

خب پس الکی شیرخشک نده اگه وزنش خوب نبود خود دکتر شیرخشک میداد .... خب پس شیرت کافیه چون دکترا میگن اگه بیشتر از ۳بار در روز پوشکو عوض کردی یعنی شیرت کافیه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
خب پس الکی شیرخشک نده اگه وزنش خوب نبود خود دکتر شیرخشک میداد .... خب پس شیرت کافیه چون دکترا میگن ا ...

اخه اولش به بچه فقط شیرخودمو میدادم بچه بدنش خشک شده بود دکتر گفت شیر زیاد بده بخاطر شیرخشک پوشکش زیاد کثیف میشه