2777
2789
عنوان

اینجا کسی از رنگ مو سر درمیاره؟😰

636 بازدید | 44 پست

سلام سلام

اقا خیلی میخوام‌موهامو امبره کنم، ولی جاهای خوب شهرمون خیلی گرون میگن، نمیتونم اونقد هزینه کنم☹️

الان میخوام خودم دکلره و رنگ بخرم تو خونه رنگ کنم، تکنیک یا قلقی بلدید راحت باشه خراب نکنم؟

✨🌠good mood comes from inside

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم پس😔 دو سه تومن میگن😰 گزونه یا من برام گرونه؟

گرونه بابا

دیروز پودر دکلره قیمت کردم پیمانه ای 20 تومن

کلا 200 تومنم پول رنگ و دکلره اشون نمیشه

من نمیدونم 3 ملیون پول چیو میگیرن عوضیا

چیکار کنم پس😔 دو سه تومن میگن😰 گزونه یا من برام گرونه؟

ن بابا چ خبره دو سه تومن میشه دو دست لباس بخری باهاش پول یه گل گوش طلا هس 

ی قهوه ای بزن پایین موهات کرمت بخوابه

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

پایین موهاتو لایه لایه دکلره بعد توی فویل بپیچ ..چند بار هم باید شارژ کنی تابه پایه برسه ..و حتما ازاکسیدان۹درصد استفاده کن که موهات نسوزه ...موهات که به پایه رسید یه رنگ ساژ کلی بزار

بودی شهر رو چراغونی میکردم
ن بابا چ خبره دو سه تومن میشه دو دست لباس بخری باهاش پول یه گل گوش طلا هس  ی قهوه ای بزن پایین ...

😂😂😂قوه ایی دوس ندارم، بلوند دودی میخوام🤤😂

✨🌠good mood comes from inside
گرونه بابا دیروز پودر دکلره قیمت کردم پیمانه ای 20 تومن کلا 200 تومنم پول رنگ و دکلره اشون نمیشه ...

اره دقیقااااا موافقم منم قیمت کردم گفت ۸۰۰تازه این رنگی که میخاستمم گفت در نمیاد