2777
2789
عنوان

فردا میرم بیمارستان

87 بازدید | 10 پست

39 هفتم بعد دیروز ماما بهم نانه داد فردا برم بیمارستان زود نیس یکم؟

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۹ هفته و چند روزی؟  منم ۳۸ هفته و سه روز بستری میشم البته سزارینم

تازه فردا وارد ۳۹ میشم با تاریخ سونو 

ماما با تاریخ پریودی میگه ۴۰ هفتم 

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
تازه فردا وارد ۳۹ میشم با تاریخ سونو  ماما با تاریخ پریودی میگه ۴۰ هفتم

خب خوبه دیگه. نه زود نیست

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
سزارینی؟

ن طبیعی گفت فردا برو معاینه کنن شاید نگه دارن شایدم نه 

خب خوبه دیگه. نه زود نیست

چی بگم والا ینی تاریخ پریود با سونو دو هفته اینا فاصله داره؟

چی بگم والا ینی تاریخ پریود با سونو دو هفته اینا فاصله داره؟

برای هر کس یجوره. برای من سر بچه اولم دو هفته اختلاف داشت. این یکی سه روز اختلاف داره.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
حالا برو واسه معاینه ولی سعی کن به وقت خودش بری جوری که طبیعی باشه نه با آمپول فشار

نمیشه یکاری کنم تو خونه دهانه رحمم باز شه نگهم دارن؟